Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Mekanikkonstruktör till Saab Kockums

Location
Malmö, Sweden
Closing date
21 June 2022
Apply for this job!

Mekanikkonstruktör till Saab Kockums

Vi växer och förstärker vårt område Outfitting på Saab Kockums med både seniora och juniora mekanikkonstruktörer. 

Din roll

Vill du vara med och arbeta för att göra världen till en säkrare plats är Saab rätt ställe! Saab Kockums designar, underhåller och bygger ubåtar och ytfartyg till den svenska marinens flotta, men vi på Outfitting arbetar endast med ubåtar.

För oss handlar det mycket om hur du är som person, oavsett om du ska ta examen till sommaren eller om du arbetat som konstruktör i 20 år. Vi erbjuder möjligheten att lösa tekniska utmaningar samt bli en del av ett kompetent och teknikintresserat team.

Din profil

För att lyckas i rollen som mekanikkonstruktör hos oss behövs en högskoleutbildning inom mekanisk konstruktion och mycket eget driv. Vi är nyfikna på vem du är, så sök redan idag då urvalet sker löpande!

  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Malmö eller Karlskrona, (Vänligen uppge i ansökan önskad placeringsort. På grund av säkerhetsskäl arbetar vi på plats på kontoret.)
  • Lön: Enligt överenskommelse

"Jag har chansen att utvecklas mycket som konstruktör här i och med det finns både tilltro och möjlighet att ta på sig ett större ansvar. Man har möjlighet att påverka redan från start. Alla kollegor jag stött på än så länge har varit väldigt trevliga"

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen.

Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsområdet Kockums är världsledande inom sitt segment när det gäller utveckling, produktion och underhåll av ubåtar, ytfartyg och marina system.

Produktportföljen innehåller ubåtar med Air-Independent Propulsion (AIP) -system, ytfartyg som innehåller den mest avancerade stealth-tekniken samt minsvepning och snabba patrull- och pilotbåtar. Kockums levererar även delsystem och komponenter för integration i marina lösningar med kunder över hela världen.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Vi ser mångfald som en tillgång och ständigt lärande som en självklarhet. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Linnéa Nilsson, Recruitment Coordinator:  linnea.nilsson3@saabgroup.com
 

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Vill du vara en del av att skapa framtidens teknologi samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och växa i en lärandekultur så är Saab arbetsgivaren för dig. Vi är stolta över vår kreativa miljö där alla är olika, men delar samma uppdrag – att bidra till ett tryggare samhälle.