Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Mjukvaru Teamleader, design och utvecklare

Location
Järfälla, Sweden
Closing date
30 May 2022
Apply for this job!

Två tjänster  - Mjukvaruutvecklare(Kartor, HMI och Design ) och Team leader!

Vill du vara med och forma framtiden tillsammans med oss ?

En avdelning som växer och letar efter medarbetare som vill vara med och vidareutveckla ett av världens bästa Command & Control –system, som används för att planera, bearbetar sensordata (ex radar), sammanställa data för beslutsunderlag som underlättar våra kunders arbete.

Har du en profil som angränsar till andra områden så finns alla möjligheter att anpassa tjänsterna.

Din roll som Mjukvaruutvecklare Kartor:

Du kommer att arbeta projektinriktat i ett utvecklingsteam och dela din kunskap med kollegor och kunder. I utvecklingsteamet blir ditt jobb att designa, implementera och testa programvara för produkter som gör det möjligt att visualisera information från ett stort antal olika informationskällor och olika sensorer, med fokus på kartmotorer. Tjänsten ligger i Järfälla, Stockholm, i normalfallet sker resor från fall till fall.

Din roll som teamledare för ett mjukvaruteam:

Du kommer att arbeta projektinriktat i ett utvecklingsteam och dela din kunskap med kollegor och kunder. I utvecklingsteamet blir ditt jobb att designa, implementera och testa programvara för produkter som gör det möjligt att visualisera information från ett stort antal olika informationskällor och olika sensorer. Har du en profil som angränsar till krav, design och test på systemnivå så finns alla möjligheter att utforma tjänsterna. Som teamleadare ansvarar du för att planera uppdraget och tolka kraven från systemteamet. Tjänsten ligger i Järfälla, Stockholm, i normalfallet sker resor från fall till fall.

Du gillar att arbeta i team, hitta effektiva lösningar och är öppen för att pröva olika teknikområden. Du är en engagerad och kommunikativ person som vill utvecklas både personligt och professionellt.

Din profil:

Du har en ivilingenjörsutbildning och ett intresse för teknik i allmänhet och programmering och design i synnerhet. Du lär dig nya saker snabbt och letar aktivt efter ny kunskap. Det är en fördel om du har kompetens inom något av följande områden:

  • Kartmotorer så som Carmenta (huvudsakliga inriktning)
  • Ett eller flera av programmeringsspråken Qt Quick, MFC, Java, C ++, C, Ada
  • Datorarkitektur / operativsystem
  • IT -säkerhet
  • Agilt arbetssätt
  • Testning

Du kommer att ta del av samt bidra i hela utvecklingsprocessen från kundkrav till tester, därför är det en fördel om du har bred kunskap och en ambition att utvecklas vidare.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av:

Du kommer att samarbeta bl.a. med erfarna ingenjörer och kunder i en agil teammiljö som främjar karriärutveckling och personlig tillväxt.

Du kommer att vara en del av Business Area Surveillance, Business Unit Combat Systems. Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

                                                                                                                                             

Du kan ansöka på både svenska och engelska, observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Vi ser fram emot din ansökan.