Skip to content Go to main navigation Go to language selector
information-technology-services-334524531.jpeg

Mjukvaruutvecklare för inbyggda system till Saab i Järfälla, Stockholm

Stockholm, Sweden
Closing date: 22 December 2022

Vi växer och behöver utöka med en erfaren mjukvaruingenjör! Vi söker dig som har arbetat med c/c++ i åtminstone 4 år.

Din roll

Du kommer arbeta med att utveckla exempelvis Gripensystemet. Du kommer ingå i ett korsfunktionellt team och bidra med din erfarenhet i c/c++.

Att arbeta som mjukvaru-utvecklare hos oss innebär att ha förståelse för detaljer, men även av helheten för systemen och deras plats i exempelvis Gripen. Detta för att kunna implementera effektiva och pålitliga lösningar.

Arbetet innebär design och implementation, men även testning.

Utöver de utmaningar som finns i projekten, finns det även möjligheter till personlig utveckling, exempelvis mot ledning eller teknisk fördjupning.

Din profil

Vi söker dig som har en passion och förmåga att uppfinna och utveckla högkvalitativa mjukvarulösningar. Du tar dig gärna an nya utmaningar och gillar problemlösning.

Vi värdesätter att du är strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du har goda sociala egenskaper och kan arbeta så väl självständigt som i grupp.

Din har en relevant högskoleutbildning och åtminstone några års erfarenhet av att utveckla mjukvara för inbyggda system i C/C++.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här
 

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Du kommer bli en del av mjukvaruenheten inom affärsenheten Electronic Warfare and Aircraft Systems på Saab i Järfälla. Du kommer arbeta i team och samarbeta med en härlig mix av ingenjörer i en miljö där kompetensutveckling och personlig utveckling är viktigt.

Låter detta som något för dig? Sök till mitt team! Jag som är rekryterande chef heter Mats Järgenstedt, mats.jargenstedt@saabgroup.com.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.