Skip to content Go to main navigation Go to language selector
information-technology-services-334524531.jpeg

Mjukvaruutvecklare till Human Machine Interaction

Linköping, Sweden
Closing date: 16 December 2022

Nu har du chansen att vara med att skapa en arbetsmiljö av yttersta världsklass för framtidens piloter! Vi söker mjukvaruutvecklare till området Gripen E Human Machine Interaction. Här utvecklar vi ett nytt presentationssystem som ger piloten rätt information, situation awareness, i varje situation.

 

Din framtida utmaning

Som utvecklare hos oss kommer du ingå i ett agilt team med uppgift att utveckla mjukvara till framtida versioner av flygplanet Gripen.Vi jobbar huvudsakligen med att modellera och programmera användargränssnitt i flygplanet. Vi tror att du har ett stort intresse för mjukvaruutveckling och gillar att lösa tekniska problem. Som person är du en lagspelare och delar gärna med dig av kunskap till dina kollegor. Intresse för UX och grafisk design är meriterande och kommer underlätta i ditt arbete.

 

Din profil

  • Vi tror att du känner dig bekväm med programmering, främst i C/C++ men även Pyhon och C# är meriterande.
  • Vi tror att du har ingenjörsutbildning med mjukvaruinriktning.
  • Vi tror att du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.
 

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter.

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Läs mer om oss här

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Om du har frågor, vänligen kontakta:
Jonas Norberg
+46 102165431
jonas.norberg@saabgroup.com

eller

Johan Zeipel-Stjerna
+46 13 186354
johan.zeipel-stjerna@saabgroup.com

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.