Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Mjukvaruutvecklare till Human Machine Interaction

Location
Linköping, Sweden
Closing date
31 October 2021
Apply for this job!

Nu har du chansen att vara med att skapa en arbetsmiljö av yttersta världsklass för framtidens piloter! Vi söker mjukvaruutvecklare till området Gripen E Human Machine Interaction. Här utvecklar vi ett nytt presentationssystem som ger piloten rätt information, situation awareness, i varje situation.

 

Din framtida utmaning

Som utvecklare hos oss kommer du ingå i ett agilt team med uppgift att utveckla användargränssnittet till framtida versioner av flygplanet Gripen. Vi jobbar huvudsakligen med att modellera och programmera användargränssnitt i flygplanet. Vi tror att du har ett stort intresse för mjukvaruutveckling och gillar att lösa tekniska problem. Som person är du en lagspelare och delar gärna med dig av kunskap till dina kollegor. Intresse för UX och grafisk design är meriterande och kommer underlätta i ditt arbete.

 

Din profil

  • Vi tror att du känner dig bekväm med programmering, främst i C/C++ men även Pyhon och C# är meriterande.
  • Vi tror att du har ingenjörsutbildning med mjukvaruinriktning.
  • Vi tror att du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

 

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, så kan du läsa om dem här

Läs mer om oss här

Sista ansökningsdatum: 2021-10-31

Om du har frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Jonas Norberg:

010 - 216 54 31 eller jonas.norgberg@saabgroup.com

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.