Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Montör kablagetillverkning

Location
Linköping, Sweden
Closing date
29 June 2021
Apply for this job!

Om rollen

Vi söker nu en kablagemontör till Saab Tactical Electronics i Malmslätt.

Tjänsten att arbeta som operatör/montör inom tillverkning och montering av komplexa kablage för data- och elektroniksystem innebär att montera/bygga kablage utifrån monterings- och ritningsunderlag, det kan vara både för prototyptillverkning och serieproduktion. Det innefattar även att göra viss produktionsberedning i ERP-system tillsammans med konstruktör.

Du kommer vara delaktig vid granskning av kablage från leverantör samt i det kontinuerliga förbättringsarbetet inom sektionen och arbetsområdet. En viktig del är också att vara bollplank vid konstruktion av nya kablage.

Tjänsten innebär stor frihet i den dagliga planeringen och tillsammans med planeringsfunktionen är du med och lägger upp en lämplig produktionsföljd för att möta deadline.

Din profil

  • Vi söker dig som har erfarenhet av tillverkning och montering av komplexa kablage för data- och elektroniksystem.
  • Du behöver även ha goda kunskaper i att läsa ritningsunderlag för kablage.
  • Du har en fullföljd gymnasieutbildning, med fördel inom teknik eller elektronik samt certifikat för mjuklödning
  • Vi ser det också som värdefullt om du har erfarenhet av arbete med produktstruktur och monteringsunderlag i ERP-system.
  • Goda kunskaper i engelska

Som person har du förmågan att arbeta både självständigt och i team.

Du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar och tar egna initiativ till förbättringar.

Vi tror att rätt person för tjänsten är ansvarsfull och strukturerad samt trivs i en dynamisk miljö som präglas av framåtanda.

Vad du kommer att bli en del av

Saab Tactical Electronics i Malmslätt ansvarar bland annat för utveckling och support av fordonsbaserade elektronik, dator- och videosystem till våra globala kunder.

Produktområdet ”Vehicle Electronics” ansvarar för utveckling, tillverkning och försäljning av dator- och videosystem för bland annat markfordon och handburna system. Verksamheten omfattar systemintegration, utveckling av inbyggda datorsystem och supportåtaganden inom områden såsom datorteknik, avancerad videoöverföring, displayer och sensorintegration.

Sektionen Logistics and Production sysselsätter ungefär 15 personer och ansvarar för Saab Tactical Electronics AB produktion som består av prototyptillverkning, fåstycktillverkning och mindre serier samt eftermarknadssupport i form av garantiåtaganden,reparationer och reservdelsförsörjning. Sektionen ansvarar även logistik och materialhantering, gods- och lagerhållning. I det logistiska flödet ingår även kontraktstillverkare för serievolymproduktion samt underleverantörer. Till sektionen finns även kvalitetsfunktionen knuten i ett nära samarbete med inköpsavdelningen.  

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!