Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Montör till produktionen Saab Dynamics

Location
Karlskoga, Sweden
Closing date
29 June 2022
Apply for this job!

Är du en av våra nya montörer på Saab Dynamics?

Välkommen att skicka in din ansökan via denna annons.

Rollen som montör


Nu söker vi montörer för visstidsanställning året ut!

Arbetet som montör på Saab Dynamics innebär att du tillsammans med ditt team monterar delar av våra produkter.

Tillsammans ansvarar teamet för kvalitet, leverans och effektivitet.

En naturlig del av arbetet är att jobba med ständiga förbättringar.

Rollen tillhör IF Metalls avtalsområde.


Huvudsakliga arbetsuppgifter som montör

- utföra montering

- avsyna produkter
- aktivt läsa och förstå instruktioner, ritningar samt andra dokument på svenska och engelska
- bidra med ständiga förbättringar.

- på ett tydligt sätt kunna kommunicera status på ditt arbete och eventuella avvikelser.

Profil
När vi anställer montörer söker vi dig som har en positiv inställning, är noggrann, är bra på att arbeta i team och är drivande inom dina ansvarsområden. Du har ett teknikintresse och gärna erfarenhet av montering, mekanisk och/eller elektrisk.
Dina personliga egenskaper är viktiga då vi ställer stora krav på samarbetsförmåga och lyhördhet inom organisationen.
Du behöver se positivt på ständiga förändringar och har lätt att kommunicera.
Vi ställer höga krav på motorik, uthållighet och noggrannhet.
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning/bakgrund men rätt inställning och engagemang är viktigast. Att du har kunskap i engelska i skrift är en förutsättning, kunskaper i engelska i tal är ett plus.

Du bör vara flexibel gällande arbetstider då vi arbetar skift i flera av våra verkstäder, primärt 2-skift men i vissa fall kan annan även skiftform tillämpas.

I denna tjänst krävs att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen samt även godkänns inom ramen för LBE.


Vad du blir en del av
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Vår verksamhet bedrivs på flertalet orter i Sverige och internationellt.

Tjänsten som montör är stationerad vid Björkborns industriområde. Produktionen i Karlskoga består av ca 500 medarbetare varav ca 330 medarbetare jobbar med montering.

Vänligen observera att detta är en kanal in för din spontanansökan och att vi, när behov av rekrytering finns, kommer att utgå från de ansökningar som finns inom ramen för denna annons.

Skicka gärna in din ansökan genom att bifoga ditt CV samt personliga brev där du beskriver varför vi bör anställa just dig.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Saab? Läs vår: People Philosophy