Skip to content Go to main navigation Go to language selector
manufacturing.jpg

Montör till Supervision & Development på Saab Aeronautics.

Linköping, Sweden
Closing date: 31 August 2022

Supervision & Development tillhör underhållsorganisationen på  SAAB, Aeronautics. Vi finns i Tannefors, Linköping. Vi utför service och underhållsarbeten på markutrustningar som framför allt används i vår provverksamhet och i vår produktion.
 

Vårt arbete är både fritt och krävande men samtidigt väldigt stimulerande då vi tar fram lösningar och hjälpmedel  för verksamhetens väldigt olika behov.
 

Vi är idag en grupp på tolv personer som jobbar tätt, oftast i par.

Socialkompetens och professionellt uppträdande är viktigare för oss än utbildning. Verkstadsteknisk eller Fordonsteknisk utbildning, erfarenhet från montagearbete, hydraulik, el är meriterande. Det finns ingen enskild utbildning för de arbetsuppgifter vi utför. Den person vi väljer kommer att utbildas internt och externt om så krävs. Vi lägger stor vikt vid personsäkerhet och förutsättningsskapande utbildningar för verksamhetens behov.

I vårt arbete behöver man vara lösningsorienterad. Det vill säga att se och förebygga eventuella problem och därmed förhindra tillbud och eller onödiga stopp. Då arbete ibland  behöver utföras i krävande miljöer eller specifika instruktioner krävs noggrannhet, flexibilitet samt disciplin. I delar av vårt arbete gäller det att det blir rätt direkt. Man har t.ex. bara ett provföremål, då gäller det att tänka igenom sin uppgift och göra allting rätt.
 

Arbetstiden är normalt dagtid men andra arbetstider kan förekomma periodvis oftast i samband med olika projekt eller underhållsstopp.

Även resor i tjänsten inom och utom Sveriges gränser kan förekomma.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.
 

I denna rekrytering sammarbetar Saab & Skill. Urval påbörjas efter semestern runt V.33. Vid frågor kontakta Frida Jakobson, Frida.Jakobsson@skill.se