Skip to content Go to main navigation Go to language selector
manufacturing.jpg

Montör/kontrollant

Huskvarna, Sweden
Closing date: 13 August 2022

Vi är nu i en upprampningsfas av serieleveranser till nya Gripen E och behöver därför förstärka vår produktionsenhet ”Hydraulic and EMA Production” som ansvarar bl.a. för tillverkning av hydrauliska styrsystem till Gripen samt andra tekniska lösningar inom flygindustrin. Du kommer bli en del av en engagerad arbetsgrupp om ca 15 personer med mångsidiga arbetsuppgifter som ställer krav på ansvar, noggrannhet och förmåga att prioritera.


Som montör/kontrollant kommer du ha stor variation i dina arbetsuppgifter. I arbetet ingår montering, lödning, inställning, kontrollarbeten och slutmontering. Att utföra kompletta leveransprov av styrsystem i våra hydrauliska testbänkar tillhör också en del av arbetsuppgifterna.


Då vi är en flexibel organisation kan arbetsuppgifterna även innebära att montera/testa övriga produkter inom vår produktionsverksamhet. Arbetstiden är förlagd på dagtid, men skiftgång kan förekomma.

Den du är idag:
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och har ett stort tekniskt intresse. Du är en person med engagemang och med god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har utbildning från tekniskt gymnasium och har minst ett års erfarenhet inom produktion. Du har grundläggande datorkunskaper i Windowsmiljö, engelska och goda kunskaper i ritnings- och instruktionsläsning. Kunskaper inom hydraulik och mjuklödning är en fördel men inget krav.


Drivs du av laget före jaget är du förhoppningsvis vår nya lagmedlem.

Välkommen med din ansökan!

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarsystem, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Vill du vara en del av att skapa framtidens teknologi samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och växa i en lärandekultur så är Saab arbetsgivaren för dig. Vi är stolta över vår kreativa miljö där alla är olika, men delar samma uppdrag – att bidra till ett tryggare samhälle.