Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Montör/kontrollant Mekanik & Hydraulik

Location
Huskvarna, Sweden
Closing date
25 January 2022
Apply for this job!

Vad du blir en del av:

Countermeasures and Aircraft Systems (SAAB PU CAS) inom Business Area Saab Surveillance erbjuder sina kunder styr- och reglerelektronik för flygsäkerhetskritiska och taktiska system samt, elektromekaniska aktuatorer och displaysystem.

Din roll:

Vi är nu i en upprampningsfas av serieleveranser till nya Gripen E och behöver därför förstärka vår produktionsenhet ”Hydraulic and EMA Production” som ansvarar bl.a. för tillverkning av hydrauliska styrsystem till Gripen samt andra tekniska lösningar inom flygindustrin. Du kommer bli en del av en engagerad arbetsgrupp om ca 10-15 personer med mångsidiga arbetsuppgifter som ställer krav på ansvar, noggrannhet och förmåga att prioritera.
Som montör/kontrollant kommer du få stor variation i dina arbetsuppgifter. I arbetet ingår montering, lödning, inställning, kontrollarbete, slutmontering och att utföra kompletta leveransprov av styrsystem i våra hydrauliska testbänkar.
Eftersom vi är en flexibel organisation kan arbetsuppgifterna även innebära att montera/testa övriga produkter inom vår produktionsverksamhet. Arbetstiden är förlagd på dagtid, men skiftgång kan förekomma.

Den du är idag:
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och har ett stort tekniskt intresse. Du är en person med engagemang och trivs med att samarbeta. Önskvärt att du har utbildning från tekniskt gymnasium och har minst ett års erfarenhet inom produktion. Du behöver ha grundläggande datorkunskaper i Windowsmiljö, engelska och goda kunskaper i ritnings- och instruktionsläsning. Kunskaper inom hydraulik och mjuklödning är en fördel men inget krav.
Drivs du av laget före jaget är du förhoppningsvis vår nya lagmedlem.

Välkommen med din ansökan!