Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Noggrann Montör till Antenna Assembly

Göteborg, Sweden
Closing date: 27 April 2024

Vill du vara med och producera och serva världsledande radarsystem för avancerad radar på Saab Surveillance i Göteborg? Är du en driftig erfaren montör med öga för kvalité Är svaret ja, ser vi fram emot din ansökan!

Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll

Du kommer att bli en del av vårt produktionsteam, System Assembly, och får därmed en helhetsbild av projektledning, design, integration och verifiering samt andra avdelningar inom manufacturing.

Vi är ett härligt gäng på 12 personer som ansvarar för slutmontering, kontroll av leveransprodukter för våra olika radarsystem samt underhåll hos kund. Stort fokus ligger på leveransprecision.

Arbetet är slutfasen på en längre förädling och huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Mekanisk montering
  • Dra kablage
  • Delprovning
  • Reparationer/uppgraderingar och slutinstallation hos kunder
  • Kundreparationer av delsystem och antenner

Vi har kunder över hela världen, och resor internationellt kan därför förekomma på sikt.

Din profil

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi ställer stora krav på samarbetsförmåga då arbetet bedrivs i teamform, där vi alla tar ansvar för kvalité och leverans. Du har god förmåga att hantera avvikelser, ständiga förändringar i flödet och har lätt att kommunicera.

Vi söker dig som är stadig på handen och har förmåga att se helheten. Du har stor erfarenhet av montering och förbindning och behärskar engelska i tal och skrift.

Tillsammans skapar vi nya otroliga produkter, men vi reparerar, uppgraderar och tar också hand om många av våra äldre. Du kan komma att företräda Saab hos kund och därmed är du gediget lösningsorienterad och tar ett mycket stort ansvar för att driva uppdraget i mål.

Meriterande är teknisk utbildning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Våra värderingar kan du läsa om här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.