Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Nu söker vi operatörer till Gripens kompositavdelning!

Linköping, Sweden
Closing date: 12 August 2024

Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din framtida utmaning

Arbetet som plåtlimsoperatör till kompositavdelningen innebär att du tillsammans med ditt team utför limning, sammanbyggnadsmontering och tätning av flygplansdetaljer mot Gripen, Robot 15 och Beyond Gravity. Det ingår även efterarbete i form av kontroller och granskning utifrån uppsatta kvalitetskrav.

Du och teamet ansvarar för kvalitet, leverans och effektivitet kopplat till våra produkter.

Ni är också en viktig del av vårt arbete med kontinuerliga förbättringar. Rollen kräver ett tätt och prestigelöst samarbete med närliggande avdelningar och stödfunktioner.
 

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:

  • Tillverkning av plåtlimsartiklar i en kontrollerad miljö
  • Sampassning och efterarbete av plåtlimsartiklar
  • Deltagande i förbättringsarbete
  • Arbeta enligt våra Lean-principer
     

Det mesta av arbetet bedrivs dagtid men skift kan förekomma.
 

Din profil

Vi söker dig med intresse för teknik och tillverkning. Tidigare erfarenhet av arbete inom produktion eller tillverkning är meriterande. Du har en fullständig gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot industri eller teknik. Du har god datavana samt behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och säkerställer att du har god kvalitet på ditt arbete. Du är en lagspelare och trivs att arbete i grupp där vi värdesätter gott samarbete och god stämning. Du kan ta egna initiativ, samt arbeta både självständigt och tätt tillsammans med kollega.


Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.
 

Vad blir du en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan. Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.
 

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld. Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här


I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Vänligen observera att urvalet påbörjas efter semestrarna v.33 och att vi därefter arbetar med löpande urval. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jonna Svenson (jonna.svenson@skill.se).