Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Installation in HQ

Nya medarbetare sökes inom området ruggad elektronik

Linköping, Sweden
Closing date: 30 October 2022

Vill du vara med och utveckla högteknologiska produkter avsedda för de tuffaste miljöerna och samtidigt bidra till affärsframgång? Vill du arbeta i en dynamisk och internationell kontext hos en världsledande leverantör av taktisk elektronik?

Din roll

Vi söker drivna och engagerade kollegor till arbetsuppgifter inom bland annat områdena teknisk utveckling, projektgenomförande, eftermarknad och säljutveckling.

Du kommer att arbeta i produktnära team med kompetenta och engagerade kollegor. Du kommer ha möjlighet att delta i arbete med flertalet spännande och utmanande kundprojekt samt högteknologiska projekt inom Forskning och Utveckling.

Utvecklingsprojekten genomförs under en relativt kort livscykel som vanligtvis varierar mellan ett halvår och upp till ett par år. Detta innebär att du kommer beredas möjlighet att delta i projektgenomföranden från idé och koncept till slutlig leverans till kund.

Vi söker dig som vill bidra med din kompetens och erfarenhet inom något av följande områden:

1. Mjukvaruutveckling

  • Hårdvarunära programmering, MCU, inbyggda system, bildbehandling

2. Testingenjör

  • Mjukvarutest och funktionsprov på produkter, framtagning av testfall och testscript

3. ILS-Koordinator

  • Koordinering, kundsupport, verksamhetsutveckling, merförsäljning

4. Produktionstekniker

  • Framtagning av arbetsinstruktioner, teknisk support, produktionsanpassningar, standardisering av produktionsprocess

5. Produktionsplanering

  • Koordinering och beredning av artiklar, produktionsplanering

Vi önskar att du i din ansökan tydliggör vilket område du är intresserad av att arbeta inom samt beskriver din framtida ambition avseende karriär och utvecklingsmöjligheter. Vid en bra matchning kan vi anpassa tjänsten utefter dina önskemål och behov.

Du kommer bli del av en verksamhet med spetskompetens inom produktutveckling, produktion och leverans av högteknologisk taktiskt elektronik från vår site i Malmslätt.

Vill du veta mer om våra taktiska lösningar, besök gärna vår hemsida: www.saab.com/ste

Din profil

Vi söker dig som är positiv, engagerad, fokuserar på möjligheter och har förmågan att sprida din entusiasm bland dina kollegor och inom ditt team. För att trivas i vår verksamhet behöver du inspireras av och gilla utmaningen att arbeta i en komplex miljö i ständig rörelse, med högteknologiska produkter och flertalet parallella projekt.

Vi har möjlighet att anpassa din tjänst utifrån din kompetens och dina ambitioner.

Nödvändiga färdigheter för våra tjänster:

  • Högskole- eller Civilingenjörsexamen inom relevant tekniskt område eller motsvarande
  • God problemlösningsförmåga
  • Positiv, kreativ och alltid inställd på att hitta lösningar inom ditt team för måluppfyllnad
  • Goda kommunikationsfärdigheter i svenska och engelska, både tal och skrift

Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet inom relevanta områden.

Befattningarna kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Vår verksamhet bedrivs på flertalet orter i Sverige och internationellt.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Läs mer om oss här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.