Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
customer-service.jpg

Nyfiken orderregistrerare

Arboga, Sweden
Closing date: 3 March 2024

Nyfiken orderregistrerare

Vill du vara delaktig i vårt gäng inom optronikcentrum där vi arbeta inom områdena laser, IR och optik?

Din roll

Orderregistrerare innebär en bred roll där arbetsuppgifterna varierar. Din huvuduppgift kommer vara att registrera arbetsorder i vårt IFS-system för det reparationsflöde som förekommer. Rollen innebär också andra delar i flödet som t.ex. fakturasignaler, system- och artikel-vård, framtagning av statistikunderlag.

Din Profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med orderregistrering, eller att du har en för tjänsten relevant utbildning. Kunskaper i Excel är önskvärt.

Har du tidigare arbetat med nedan är det meriterande:

  • IFS eller likande system

  • Orderregistering

Vi arbetar med internationella affärer och projekt. Därför ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt på engelska och svenska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att passa i rollen tror vi att du trivs med ett stort kontaktnät. Arbetsdagen varierar beroende på vad som kommer in. Därför ser vi att du har ett starkt driv, är lösningsorienterad, sprider entusiasm, skapar engagemang hos andra människor och har en förmåga att få saker att hända.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.
 

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här

 

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och inkluderande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.