Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
administration.jpg

Office Coordinator

Arboga, Sweden
Closing date: 25 May 2024

Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Vi letar efter en enastående Office Coordinator som kommer att ge vår verksamhet kommunikations-, planerings- och administrativt stöd på hög nivå.

Din Roll

Den idealiska kandidaten är en erfaren kommunikatör och samordnare med förmåga att effektivt och proaktivt ta sig an arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta nära vår ledningsgrupp, samt stödja i planering och uppföljning av verksamheten. 

Dina främsta uppgifter är att:

  • Arbeta med den interna kommunikationen och agera företagsrepresentant och värd vid olika besök.
  • Planera, organisera och hantera möten, evenemang och aktiviteter inom verksamheten samt skriva mötesprotokoll och administrera åtgärdslistor.
  • Administrera och koordinera lokaler och dess utrustningar.
  • Assistera vid introduktion av nyanställningar

Din Profil

  • Du som söker dig till oss är serviceinriktad, snabb på att lära nytt och trivs med att få saker att hända.
  • Expertis inom MS Office (Outlook, Word, PowerPoint och Excel) anses vara en stor fördel precis som dokumenterad erfarenhet av att utöva gott omdöme, diskretion och sekretess i dina arbetsuppgifter.
  • Du är proaktiv såväl som initiativtagande och drivande.
  • Du behärskar svenska och engelska på samma höga nivå både muntligt såsom skriftligt.

Egenskaper som vi värdesätter är flexibilitet, kvalitet, vänlighet, samt motivation att ta på sig nya utmaningar. Du är mycket välorganiserad och strukturerad i ditt jobb och har kapacitet att hantera flera aktiviteter samtidigt. Du skapar goda arbetsrelationer både inom våra team såväl som med externa parter. Du trivs och motiveras av att vara i en dynamisk arbetsmiljö där du gör skillnad varje dag.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här