Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Installation in HQ

Platschef till vår nya utvecklingsenhet i Karlstad

Karlskoga, Sweden
Closing date: 31 August 2022

Har du passion för teknik? Gillar du att se människor och verksamhet utvecklas? Det går bra för oss på Saab och vi växer. Vi behöver dig som vill vara med på vår spännande och roliga resa. Vi är redo att expandera vår verksamhet inom utvecklingsenheten med ytterligare ett kontor och söker dig som vill vara med från början av vår etablering i Karlstad.
 

Vad du blir en del av

Vi tror att du tycker om att göra skillnad. På Saabs affärsområde Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag, att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflage, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbeten med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Vår verksamhet bedrivs på flertalet orter i Sverige och internationellt.
 

Din roll

Du kommer att samordna arbetet med att starta upp kontoret och ansvara för det när det är igång. Arbetet omfattar allt från att rekrytera ingenjörer och ha personalansvar, till att ansvara för lokalfrågor.

Eftersom både rollen och kontoret är nytt har du möjlighet att identifiera behov och utforma arbetet tillsammans med oss. Inledningsvis rapporterar du till Dynamics utvecklingsenhetschef.

Placeringsorten är Karlstad och arbetet inkluderar en del resor.
 

Den du är idag

Vi söker dig som är engagerande, kommunikativ och som har vana att samarbeta med andra. Du har ett professionellt arbetssätt och en god förmåga att skapa förtroende. Du kan fokusera på att arbeta operativt och få saker att hända, samtidigt som du har en god förmåga att agera strategiskt och lyfta blicken. Du har också följande egenskaper:

  • en god affärsmässig förståelse

  • ett ansvarstagande, energifullt och positivt sätt

  • en god förmåga att lyssna på och engagera andra

  • en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt och kunna prioritera mellan dem

Vi tror att du har ett djupt teknikintresse och akademisk bakgrund. Kanske har du arbetat på en utvecklingsenhet med större projekt? Goda kunskaper i engelska förutsätts och internationell erfarenhet värdesätts.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vår verksamhet, våra medarbetare & våra förmåner

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och uppmuntrar varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Vill du lära känna vår verksamhet och våra medarbetare lite bättre? Här hittar du berättelser från några av våra anställda. Om du är intresserad av våra förmåner på Saab så kan du läsa om dem här.
 

Sök idag
I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att söka redan idag! Varmt välkommen med din ansökan som kan vara antingen på svenska eller engelska. Sista ansökningsdag är 2022-08-31.
 

Kontaktperson: Åsa Borg
Telefon: 073-418 62 55      
Mejl: asa.borg@saabgroup.com