Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Plåtslagare till Saab i Nyköping

Location
Nyköping, Sweden
Closing date
28 February 2021
Apply for this job!

Din framtida utmaning

Då vår nuvarande plåtslagare slutar hos oss söker vi nu en ersättare med inriktning struktur och plåt.
 

Vi utför idag base and line maintenance på flygplanstyperna DHC-8, AT-802, MU2 samt Learjet 35. Arbetet är mycket varierande och omfattar allt från lättare underhåll till stora omfattande modifieringar. I din roll som plåtslagare/flygmekaniker kommer du arbeta med reparationer, modifieringar, detaljtillverkning, samt underhåll på flygplan inom ramen för våra verksamhetstillstånd.
 

Vid arbete med detaljtillverkning (kantpress, svarv och fräs) inom vårat POA-tillstånd kommer du verka i nära samarbete med ingenjörer och tekniker för att hitta lösningar på olika typer av modifieringar/installationer.
 

Tjänsteresor kan förekomma då arbete ibland sker på annan ort i Sverige såväl som utomlands.
 

Hos oss finns det goda möjligheter för personlig utveckling inom struktur och plåt då arbetet bl.a. innefattar avancerade modifieringar och reparationer av flygplan och komponenter.
 

Den du är idag

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom plåt, industri eller liknande område. Som person har du förmåga att ta eget ansvar och initiativ för att säkerställa leverans mot kund.
 

Vi tror också att du är flexibel och har en god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetet kräver att du är noggrann som person och har en utvecklad kvalitets- och säkerhetsmedvetenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
 

Det är meriterande med en bakgrund som flygmekaniker med inriktning struktur och plåt. Meriterande är om du också har erfarenhet av att ha arbetat i en Part 145 flygverkstad tidigare. B körkort och goda kunskaper i engelska är ett krav.


Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med
säkerhetsskyddslagen.


Vad du blir en del av

Support and Services är ett affärsområde inom Saab som levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad, för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.
 

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden gentemot våra kunder inom flyg och helikopterbranschen runt om i Sverige och internationellt. I Nyköping finns vår sektion Civil Fixed Wing som arbetar med underhåll och modifieringar av civila och militära flygplan.
 

Vi erbjuder all vår personal anställningstrygghet och respekterar våra anställdas behov av balans mellan arbete och fritid. Vi tar hand om vår personal, värdesätter lojalitet och att Du kan stå bakom vår värdegrund och våra ledord - förtroende, kunskap, vilja.
 

Vi arbetar med löpande urval och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Sista ansökningsdatum: 2021-02-28.
 

Välkommen med din ansökan!