Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Produktionskoordinator part-21

Location
Nyköping, Sweden
Closing date
7 March 2021
Apply for this job!

Din framtida utmaning

Som produktionskoordinator kommer du bl a, i nära samarbete med vår designorganisation (DOA), planera, initiera, följa upp och avsluta arbetspaket som läggs ut i våra support shops för tillverkning och komponentunderhåll.

Mycket ansvar läggs på beredningsfunktionen som håller ihop arbetetspaketen och säkerställer att tidplanen följs. Förutom nedan arbetsuppgifter ingår också kontakter med externa leverantörer, där koordinatorn ansvarar för att lägga beställningar.

  • Ta hand om beställningar från kunder, både interna och externa.
  • Upprätta och bereda ”Task cards” i vårt Maintenance system (IFS).
  • Planering/beredning för genomförande i vår underhållsproduktion.
  • Planering/beredning för genomförande av tillverkning.
  • Koordinera personalplanering tillsammans med vår verkstadschef.
  • Säkerställa att material, verktyg, Work Order finns tillgängliga för alla arbeten.
  • Genomföra efterberedning, analys samt sammanställa fakturaunderlag och fakturera kund.
  • Ansvara för att planera tillgängligheten i våra supportverkstäder.
  • Ansvara för utökning av kapabilitet i våra supportverkstäder.

Den du är idag

Du har erfarenhet av flygunderhåll och modifieringsarbeten i Part-21/145 verksamhet. Meriterande är om du har en flygteknisk utbildning samt erfarenhet av tillverkning inom flygindustrin och produktionsplanering. Meriterande är också goda kunskaper i Regelverket Part-21 och Part-145 samt RML V5 och V6.

Som person är du är van att ta stort ansvar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är noggrann och lägger stor vikt vid kvalitetsfrågor. Du jobbar med lätthet i olika affärssystem såsom IFS.

Att behärska engelska och svenska i tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Support Solutions är en avdelning inom affärsenheten Aviation Services. Vår verksamhet präglas av flera helhetsåtaganden för kunder i flyg- och helikopterbranschen både i Sverige och internationellt.

I Nyköping finns sektionen Civil Fixed and Rotorwing, en komplett Part-21/145 flygverkstad med sidoverkstäder för underhållsarbete och modifieringar av civila flygplan och helikoptrar. Vi söker nu en produktionskoordinator till vår POA verksamhet (Tillverkning)

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-07!