Skip to content Go to main navigation Go to language selector
project-management.jpg

Project Engineer

Linköping, Sweden
Closing date: 20 December 2022

Är du vår nästa Projektledare/Induslead inom Saab Aeronautics?

Saab står inför en spännande utmaning med upptakt inom produktionen och industrialiseringsarbetet är viktigare än någonsin.
 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare/Induslead ansvarar du för att driva industrialiseringsprojekt/uppdrag vid utveckling & effektivisering av produktion. I dina projekt/uppdrag krävs en nära samverkan med konstruktion, produktionsteknik, inköp och produktion.


Din profil

Vi söker dig som har god vana att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra. Du är drivande och har en stor vilja att hitta lösningar. Dina personliga egenskaper bör vara att du har hög integritet och god kommunikationsförmåga, vidare måste du vara noggrann och analytisk, med fokus på både detaljer och helhet. Du är nyfiken och söker svaren på frågor, samt drivas av viljan att förbättra verksamheten.

Vi tror att du som söker i grunden är civil, eller högskoleingenjör, eller har annan arbetslivserfarenhet där du verkat i en teknisk organisation med inriktning mot produkt- och/eller produktionsutveckling. Du bör ha goda kunskaper inom produktionsteknik och projektledning, samt ser det meriterande med kunskaper inom ISO 9001 och EN 9100. Vidare är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Stämmer du in på ovanstående beskrivning? Välkommen med din ansökan!

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.