Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Project Management Manager

Karlskrona, Sweden
Closing date: 23 June 2024

Områdeschef Maintenance Support inom BU Submarines

Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll

I din roll som områdeschef på Maintenance Support ansvarar du för vidmakthållande- och underhållsprojekt på Saab Kockums inom Ubåt och Ubåtsräddning. Du är tillsammans med ditt team av 8 projektledare och huvudprojektledare ansvariga för att effektivt planera, koordinera och genomföra områdets projekt med hänsyn till både budgetar och tidsplaner. Denna roll öppnar upp för spännande möjligheter att utveckla affärsmöjligheter och forma framtida strategier inom ditt område.

Placeringsort är Karlskrona. Resor förekommer, företrädesvis till Malmö och Stockholm, samt i undantagsfall utomlands.

Din profil

För att vara framgångsrik i denna roll har du gedigen erfarenhet av att leda komplexa projekt med stort ekonomiskt och tekniskt ansvar. Du är noggrann och har förmågan att planera för långsiktiga framgångar. Vidare är du en trygg ledare med en god förmåga att inspirera, delegera ansvar och lösa problem genom att samarbeta. Du trivs som spindeln i nätet och kan effektivt kommunicera med ett stort antal människor, både internt och med underleverantörer samt kunder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättningen av denna tjänst.

Vi tror att du har erfarenhet av Marint Underhåll eller Marina utvecklingsprojekt i en ledande befattning. Kunskap om Saab Kockums stödsystem är meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vi ser fram emot din ansökan!