Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Project Manager Production

Location
Linköping, Sweden
Closing date
30 May 2022
Apply for this job!

SAAB Dynamics är mitt inne i en spännande förändringsresa i syfte att utveckla verksamhetens förmåga att tillgodose det ökande kundbehovet av våra produkter. Därför söker vi på Projektkontor Undervatten projektledare till vårt härliga gäng. Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Din roll

Tjänsten innebär att driva utvecklings- och produktionsprojekt inom produktionen på Dynamics. Du leder och koordinerar projektets medlemmar inom produktionsteknik, planering, inköp, produktionskvalitet och övrig produktion, och kommer även ha många kontaktytor inom program och utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Planera, koordinera och genomföra utvecklings- och produktionsprojekt
 • Uppnå, rapportera och följa upp projektmål och mätetal
 • Identifiera och hantera risker inom projekten
 • Skapa och upprätthålla goda relationer med berörda inom projekt och program
 • Avrapportera projektets status till styrgruppen

Din profil

Vi söker dig som vill driva våra projekt inom produktionen. Som person är du kommunikativ, självgående, van att ta egna initiativ och har en positiv inställning. Du gillar att motivera människor i din omgivning och bidrar till ett bra lagarbete. Du är även nyfiken på din egen utveckling och vill lära nytt i takt med verksamhetens förändrade behov.
 

Krav för rollen:

 • Relevant högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av projektledning
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort

Meriterande:

 • Förståelse av produktionens processer: planering, beredning, inköp, kvalitet, tillverkning och leverans
 • Erfarenhet av produktionsledning
 • Kunskap om våra undervattensprodukter

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Läs mer om oss här. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Vänligen observera att urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut, så välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Vill du vara en del av att skapa framtidens teknologi samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och växa i en lärandekultur så är Saab arbetsgivaren för dig. Vi är stolta över vår kreativa miljö där alla är olika, men delar samma uppdrag – att bidra till ett tryggare samhälle.