Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Projekt och Finans administratör

Location
Järfälla, Sweden
Closing date
28 September 2021
Apply for this job!

Din roll

Vi söker en medarbetare till gruppen Project and Finance Administration.

Teamet består idag av 6 personer. Teamet ansvarar för all kundfakturering, orderregistrering, registerunderhåll och annan administration i vårt ekonomisystem Business World On (Agresso).

Teamet sitter placerade i Göteborg och Järfälla för att vara nära vår operativa verksamhet. Jobbet innebär ett tätt samarbete och mycket kontakt med projektledare och controllers.

Ett förändringsarbete med syfte att likforma arbetssätt och därmed effektivisera verksamheten är påbörjat och där kommer du att vara delaktig.

Din profil

Din bakgrund kan variera men du bör ha god ekonomierfarenhet. Du är en person med positiv inställning och har god samarbetsförmåga.

Du bör:

  • gilla att arbeta i team och vara serviceinriktad

  • ha stort intresse för teambuilding

  • brinna för förändringsarbete

  • ha gott ordningssinne

  • ha goda kunskaper i engelska

  • vara ansvarstagande

Meriterande är om du:

  • tidigare jobbat i ekonomisystemet Business World On (Agresso)

  • jobbat med kundfakturering/projektfakturering

Placeringsort: Göteborg eller Järfälla

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning, beslutsstöd och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Om du är intresserad av vilka förmåner du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Om Saab

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 17 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter.

Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.