Skip to content Go to main navigation Go to language selector
project-management.jpg

Projektkoordinator, Saab Training & Simulation

Huskvarna, Sweden
Closing date: 18 September 2022

Är du en kommunikativ person som inspireras av att låta andra prestera sitt bästa? Då är du den vi söker till vårt projektledningskontor som projektkoordinator..

Din roll

Som projektkoordinator kommer du att stötta projektledare, linjechefer och Head of Programs. Du kommer att arbeta nära tillsammans med kollegorna inom projektkontoret. Typiska arbetsuppgifter skulle vara adminstöd i vårt projektplaneringsverktyg, supportera vid månadsrapportering och resurs- och beläggningsplanering. Du kommer att agera som kvalitetskontroll av projekt vid olika milstolpar och ge portföljuppdateringar till Head of Programs. Det är en spännande och mångfacetterad roll i centrum för projektgenomförandet.

Din profil

Du gillar att arbeta i en stödjande roll med många kontakter inom organisationen. Du har ett generellt affärsintresse och vill arbeta med förbättringar av arbetssätt. Du har ett högt engagemang och ansvarstagande vilket gör att du kan arbeta både på egen hand och i team. Du har ett positivt förhållningssätt till förändringar och du är kommunikativ med god social förmåga.
 

Kvalifikationer
• Utbildning inom företagsekonomi, teknik eller motsvarande.

• God administrativ kompetens

• Erfarenhet från planeringskontor eller projektledning

• God analytisk förmåga

• Erfarenhet av IT-verktyg som Excel/Word/Powerpoint och projektplanering som MS Project

• Kan både svenska och engelska i tal och skrift

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Saab Training & Simulation är världsledande inom träningslösningar för Live Simulation inom landdomänen.

Du kommer att vara en del av avdelning Programs på vårt huvudkontor i Huskvarna, Sverige. Programs består av cirka 25 anställda och har det övergripande ansvaret för T&S globala projektportfölj.

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.