Skip to content Go to main navigation Go to language selector
project-management.jpg

Projektledare, Saab Training & Simulation

Huskvarna, Sweden
Closing date: 18 September 2022

Är du en engagerad projektledare som gillar att arbeta internationellt och hands on? Då är du den vi söker till vår projektavdelning!

Din roll

Vi är nu i behov av förstärkning inom våra projektledare som arbetar med att etablera lokal support hos våra kunder. För närvarande arbetar vi med Polen, Nederländerna och USA. Denna roll är i första hand riktad mot vår amerikanska verksamhet för att etablera tre supportsajter i Kalifornien och Hawaii. Typiska uppgifter skulle vara att projektleda faciliteter, testutrustning, tekniska publikationer, lokal personalrekrytering och annat som behövs för att starta vårt supportåtagande. Du kommer att arbeta tillsammans med leveransprojektet som ansvarar för övrig träningsutrustning och rapportera till Head of Programs. Du har ett stort engagemang och ansvarstagande vilket gör att du kan arbeta både på egen hand och i team.

Din profil

I denna roll är ledarskapet centralt. Vi ser att du har ett intresse av att motivera människor och förmåga att skapa ett team där teamwork såväl som gruppdynamik och välmående står i fokus. Vi söker dig som arbetar med precision, har ett strategiskt tänkande och som projektledare har full koll på situationen. Du arbetar med god ordning och reda. Du har ett genuint affärsintresse och trivs med att arbeta med projektledning hands on.

• Du har en utbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande

• Dokumenterad projektledningsförmåga

• Goda kommunikationsfärdigheter

• Du är metodisk och har god planeringsförmåga

• Kan både svenska och engelska i tal och skrift

• Resor förväntas i denna roll

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Saab Training & Simulation är världsledande inom träningslösningar för Live Simulation inom landdomänen.

Du kommer att vara en del av avdelning Programs på vårt huvudkontor i Huskvarna, Sverige. Programs består av cirka 25 anställda och har det övergripande ansvaret för T&S globala projektportfölj.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.