Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Projekt/Linje Administratör, Saab Dynamics Linköping

Location
Linköping, Sweden
Closing date
31 August 2022
Apply for this job!

Din roll

Som projekt-/linjeadministratör hos oss kommer du stötta ett antal projekt/avdelningar/sektioner inom utvecklingsavdelningen med bl.a. tids- och reseadministration, mötesförberedelser, introducering av nyanställda, inköp av kontorsmaterial samt hantera hotell- och konferensbokningar.

Du kommer också agera användarstöd vid registrering och arkivering av dokument i olika system (ex. IFS och Sharepoint). Arbetsuppgifterna består även av att skapa dokumentstrukturer, hantera behörigheter samt utbilda och lära upp personal i våra administrativa verktyg.

Du kommer även assistera projektledare, delprojektledare och projektcontroller i den dagliga projektverksamheten, ex. delta i projektmöten, bistå med ekonomisk data från ekonomisystemet samt sköta allt praktiskt i projekt på administratörsnivå.

Din Profil

Vi söker dig som är engagerad, flexibel, social, serviceinriktad och pålitlig. Erfarenhet av att ha jobbat i affärssystemet IFS är önskvärt. Goda kunskaper i MS Office och Agresso är meriterande.

Du måste kunna jobba både enskilt och i team och tycka det är roligt att ha flera olika arbetsuppgifter igång samtidigt. Dina arbetsuppgifter görs på såväl svenska som engelska vilket medför att goda kunskaper i engelska är en förutsättning.

Som person ska du vara ordningsam och strukturerad med en god förmåga att organisera och planera. Du ska kunna arbeta självständigt och agera med självförtroende men framförallt ha ett eget driv och framåtanda.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.