Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Projektör

Location
Arboga, Sweden
Closing date
31 October 2021
Apply for this job!

Har du ett stort intresse av och goda kunskaper inom teknik och kommunikationslösningar?

Vi utökar nu vårt team och söker flera personer till sektionen Support. 

Är du intresserad? Läs mer nedan och ansök!


Din Roll

Som projektör hos oss kommer du jobba med härlig blandning av både ny och äldre teknik inom kommmunikationsområdet.


Du kommer att medverka i rekognoseringar av aktuella projekt, ta fram materiellistor, rapporter, kalkyler och ha hand om framtagandet av arbetsunderlag som ligger till grund för installation.

Våra uppdrag består oftast av att implementera ny utrustning eller uppgradera den redan befintliga. Din främsta uppgift kommer gå ut på att berbeta kundens olika behov och önskemål.
 

Under projektets gång kommer du vara bollplank och teknisk support åt våra resande montageteam. Ni kommer tillsammans se till att ro projekten i hamn.  Utöver det nära sammarbetet med montageteamen så kommer du även att arbeta ihop med logistiker, projektledare samt administratörer.

Kulturen som råder på sektionen genomsyras av viljan att vara affärsmässiga och

prestationsinriktade med god kvalitét gentemot våra kunder.

Dina huvuduppdrag är framförallt kopplade mot Svenska försvarsmakten och FMV men ibland även mot mer civila kunder.

Din Profil

Vi söker dig som har ett gedigt teknikintresse och som gillar att ta eget ansvar för dina uppgifter.

Du kommer för det mesta arbeta efter givna processer men det kommer även krävas att du ibland
klurar lite och finner en egen lösning på problemet.

Dina huvudsakliga uppgfiter kommer att utföras på kontoret men då vi inom projektet strävar efter att ha ett nära sammarbete med våra installatörer så kommer du vid vissa tillfället få vara med och assitera ute i fällt.

Det mesta av arbetet kommer ske i Word, Excel samt Autocad och vi ser det därför som meriterande om du arbetat i dessa tidigare. Då vi jobbar tight ihop inom vårat team så är det av yttersta vikt du är en lagspelare och att du vill bidra till att en god arbetsmiljö,du ska ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad och ha ett driv i ditt sätt att vara.

Krav:

  • B Körkort
  • Goda kommunikationskunskaper i Svenska-i tal och skrift
     

Meriterande:

  • Teknikintresse
  • Tidigare arbete inom installations yrke
  • Klättercertifikat (Mast och torn-installationer förkommer i våra installationsuppdrag)
  • Har du kunnskaper inom områdena el/tele-, radiolänk-, IP-installationer eller har allmänna transmissionskunskaper så anser vi det mycket merriterande.¨

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Tjänsten tillhör avdelningen Communications som i nuläget består av ett team på drygt 150 personer med huvudverksamheten i Arboga men vi har också medarbetare i Järfälla, Växjö och Linköping.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Rekryterande chef:

Stefan Gustavsson

Stefan.gustavsson1@saabgroup.com

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.

Läs mer om oss här