Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
administration.jpg

Projektplanerare till Dynamics

Linköping, Sweden
Closing date: 2 June 2024

Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din Roll

Vi växer och står för nya spännande utmaningar och söker nu dig som vill jobba hos oss som projektplanerare. I rollen som projektplanerare/projektsupport kommer du vara en viktig del i att på ett framgångsrikt sätt driva olika produktionsprojekt framåt. Du kommer att ingå i flera olika projekt ute i verksamheten, såväl större som mindre. Din största uppgift blir att stötta projektledarna i olika projekt.

Stöttningen inkluderar bland annat:

  • Projektplanering 

  • Resurs- & Beläggningshantering

  • Risk- och möjlighetshantering 

  • Verktygsstöd & utbildning (projektstyrning)

Du kommer få möjligheten att jobba i en spännande och flexibel roll eftersom arbetet delvis styrs utifrån behovet från projektet och samarbetet mellan dig och projektledaren.

Din profil

Vi tror att du har erfarenhet av att jobba i projekt och då gärna inom området projektstyrning och projektstyrningsverktyg, helst inom industri- eller annan produktutvecklande verksamhet. Vi tror även att du har en teknisk utbildning på universitets eller högskolenivå.

För att lyckas och trivas i rollen är du en social och målinriktad person med ett inre driv vilket gör att du uppnår resultat. Du samarbetar väl med andra, oavsett vilken funktion eller roll de arbetar i. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap och förväntningar når fram för alla berörda parter.

Krav för rollen:

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

  • Teknisk utbildning på universitets eller högskolenivå

  • Tidigare erfarenhet av projektarbete

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här