Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Projektsupport

Karlskoga, Sweden
Closing date: 3 March 2024

Saab i Karlskoga fortsätter att växa och just nu söker vi två nya kollegor för att agera projektsupport mot MissileSystems!

Din roll

I rollen som projektsupport kommer du vara en viktig del i att på ett framgångsrikt sätt driva olika utvecklingsprojekt framåt. Du kommer att ingå i flera olika projekt ute i verksamheten, såväl större som mindre. Din största uppgift blir att stötta programledare och projektledarna i dessa projekt.
Rollen är till viss del flexibel eftersom arbetet delvis styrs utifrån behovet från projektet och samarbetet mellan dig och dina medarbetare. Beroende på dina personliga egenskaper och kompetenser kommer du att få möjlighet att stötta och utveckla verksamheten inom områden som:

  • Verktygsstöd
  • Risk- och möjlighetshantering
  • Projektplanering
  • Resurs- och beläggningshantering


Hos oss på Dynamics blir du en del av ett team med medarbetare i varierande åldrar och erfarenheter. Samarbete, ödmjukhet och hjälpsamhet är ledord i våra team. Om du tror på en liknande kultur som vi gör kommer du garanterat att trivas hos oss!

Din profil

För att trivas i rollen behöver du vara social och målinriktad, med en inre drivkraft som driver dig att uppnå resultat.

Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga och att du trivs i en roll som där ditt arbete tillför ett värde till dina kollegor.
Du kommunicerar tydligt för att säkerställa att alla parter förstår budskap och förväntningar. Du är trygg i att göra detta både på svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi tror att du antingen har en eftergymnasial examen alternativt besitter tidigare arbetslivserfarenhet från liknande roller.

Erfarenhet av projektarbete, särskilt inom projektstyrning och verktyg som Antura Projects ser vi som starkt meriterande.

Men dina personliga egenskaper är det vi kommer lägga störst vikt vid vid denna rekrytering och uppmanar därför dig som tror att du har det vi eftersöker att skicka in din ansökan!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 20 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.