Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Projektsupport

Linköping, Sweden
Closing date: 16 October 2023

Saab Dynamics är i en tillväxtfas och söker därmed fler medarbetare! Vi erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouflagesystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Din roll

I rollen som projektsupport kommer du vara en viktig del i att på ett framgångsrikt sätt driva olika utvecklingsprojekt framåt. Du kommer att ingå i flera olika projekt ute i verksamheten, såväl större som mindre. Din största uppgift blir att stötta projektledarna i dessa projekt. Stöttningen inkluderar bland annat att koordinera planeringsmöten samt att följa upp tidsplaner för de olika projekten.

Rollen är till viss del flexibel eftersom arbetet delvis styrs utifrån behovet från projektet och samarbetet mellan dig och projektledaren. Beroende på dina personliga egenskaper och kompetenser kommer du att få möjlighet att stötta och utveckla verksamheten inom områden som:

  • Verktygsstöd & utbildning (projektstyrning)
  • Projektplanering 
  • Resurs- & Beläggningshantering
  • Risk- och möjlighetshantering 

Hos oss på Dynamics blir du en del av ett team med medarbetare i varierande åldrar och erfarenheter. Här hjälps vi åt och värnar om varandra. Samarbete, ödmjukhet och hjälpsamhet är ledord i våra team. Om du tror på en liknande kultur som vi gör kommer du garanterat att trivas hos oss!

Din profil

Vi tror att du har erfarenhet av att jobba i projekt och då gärna inom området projektstyrning och projektstyrningsverktyg, helst inom industri- eller annan produktutvecklande verksamhet. Vi tror även att du har en teknisk utbildning på universitets eller högskolenivå.

För att lyckas och trivas i rollen är du en social och målinriktad person med ett inre driv vilket gör att du uppnår resultat. Du samarbetar väl med andra, oavsett vilken funktion eller roll de arbetar i. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap och förväntningar når fram för alla berörda parter.

Krav för rollen:

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Teknisk utbildning på universitets eller högskolenivå
  • Erfarenhet av projektarbete

Meriterande:

  • Goda kunskaper i Microsoft Project
  • Goda kunskaper i Antura Projects.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Sista ansökningsdag: 2023-10-16. I den här rekryteringen kommer vi löpande arbeta med urval så vänta inte med att skicka in din ansökan eftersom tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Välkommen med din ansökan!
 

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.