Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Projektsupport inom utveckling

Location
Karlskoga, Sweden
Closing date
30 January 2021
Apply for this job!

Din Roll

Projektsupport är en viktig del i ett framgångsrikt projektgenomförande och vi behöver därmed förstärkning inom området ”Project Support”. Om du är den vi söker kommer du att bli delaktig i flera olika projektteam. Du kommer att ingå i både större och mindre projekt, samt även arbeta med linjeverksamheten.


Din Profil

För att lyckas i rollen som projektsupport bör du beskriva dig själv som social, drivande och målinriktad. Som person är du initiativtagande; du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du samarbetar väl med andra, oavsett vilken funktion eller roll de arbetar i. Du kommunicerar på ett tydligt sätt; du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Beroende på dina personliga egenskaper och kompetenser har du möjlighet att stödja och utveckla verksamheten inom områden som

  • Verktygsstöd & utbildning
  • Projektstyrning
  • Projektplanering
  • Resurs- & beläggningshantering
  • Systemförvaltning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi önskar även att du har erfarenhet av att jobba i projekt och då gärna inom området projektstyrning och projektstyrningsverktyg.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du blir en del av

Projektkontoret inom utveckling ansvarar bla. för projektledning och support av tyngre utvecklingsprojekt för de tre affärsenheterna Missiles, Ground Combat och Underwater. Projektkontoret är uppdelad i fyra sektioner och är fördelade på två orter, Linköping och Karlskoga. Tre stycken ”Project Management” med främst seniora projektledare och två stycken ”Project Support och Quality” med ansvar för kalkylering, planering, uppföljning, risk- och möjlighetshantering, administration, kvalitet, konfigurationsstryning mm.

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster och kamouflagesystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.