Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Quality Assurance & Testing

Location
Järfälla, Sweden
Closing date
26 May 2022
Apply for this job!

Testledare och Testare!

Vill du vara med och forma framtiden tillsammans med oss ?

En avdelning som växer och letar efter medarbetare som vill vara med och vidareutveckla ett av världens bästa Command & Control –system.

Din roll som Testledare och testare:

Du kommer att arbeta som testledare och testare med ett system som är operativt på kundnivå. Arbetet innebär arbete med att planera, dokumentera och utföra våra tester för våra system inom mjuk och hårdvara. Du kommer också att ansvara för planeringen och genomförandet för våra utvecklade system och integrationen av underleverantörssystem, för att säkerställa att systemkraven verifieras/valideras. Har du erfarenhet inom test för säkerhetskritiska system, stora och komplexa tekniska krav på systemnivå för både mjukvara och hårdvara så är det en fördel. Du kommer också att arbeta både internt såväl som externt med våra kunder.

Tjänsten ligger i Järfälla, Stockholm, i normalfallet sker resor från fall till fall.

Din profil:

Du har en bakgrund som ingenjör och du lär dig nya saker snabbt och letar aktivt efter ny kunskap. Det är en fördel om du har kompetens inom något av följande områden:

Du strävar efter att förstå kundens behov och nyttan av att ha en nöjd kund. Med ett analytiskt tänk har du ett helhetsperspektiv men också intresse för detaljer. Du trivs med att samverka med personal, planera, och ta med kunden och ta a ansvar och driva det arbete som behövs för att fullgöra kontraktet i rätt tid. Du tvekar inte att be om hjälp när det behövs. En viktig framgångsfaktor blir din förmåga att arbeta i team, förstå vikten av en tydlig, bra och spårbar projektdokumentation för att skapa engagemang och energi inom projektet.

Vidare har den framgångsrika kandidaten en bred profil med åtminstone följande egenskaper:

  • Vi tror att du har en testledningsbakgrund, civilingenjör eller motsvarande utbildning.
  • Tidigare erfarenhet av testledning för mjuk- och hårdvaruprojekt för säkerhetskritiska system
  • Offertarbete
  • Strävar alltid efter förbättringar
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du ska även vara affärsmässig både internt och i kundkontakter
  • Det är bra om du har erfarenhet av flygsystem och/eller tuffa miljöer, (helikoptersystem har generellt mycket höga krav på säkerhet, uppruggning, process och kvalitet).
  • Vidare är erfarenhet av ledningssystem och flygelektroniksystem ur både tekniskt och operativt perspektiv en klar fördel.

Denna tjänst kräver att du klarar en säkerhetsprövning baserat på gällande regler kring/av säkerhetsskydd. För tjänster som kräver säkerhetsprövning kan ytterligare skyldigheter gällande medborgarskap gälla.

Vad du blir en del av:

Du kommer att samarbeta bl.a. med erfarna ingenjörer och kunder i en agil teammiljö som främjar karriärutveckling och personlig tillväxt.

Du kommer att vara en del av Business Area Surveillance, Business Unit Combat Systems. Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre?

Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.    

Du kan ansöka på både svenska och engelska, observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Vi ser fram emot din ansökan.