Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Radartekniker till Saab i Arboga

Location
Arboga, Sweden
Closing date
3 November 2021
Apply for this job!

Vi söker nu en lösningsorienterad Radartekniker som vill vara en del av vårt team.

Din Roll

Sensor Services är specialiserad på att ge driftsupport, tekniskt stöd och underhåll av markbaserade radarsystem såsom spaningsradar, landningsradar och väderradar.

Arbetet sker i en nära dialog och samarbete med kunder inom Försvarsmakten och FMV.

Affärsenheten består idag av ett 40-tal medarbetare lokaliserade i Arboga.

Som radartekniker hos oss arbetar du med spaningsradarsystemen PS871, PS861 och PS640.

Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder och underleverantörer och innefattar även mastarbete.

Resor är vanligt förekommande, dock mest inom Sverige

Placeringsort Arboga

Din Profil

Vi söker dig som sätter kunden i fokus och har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter. Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang. 

Än vidare är du tekniskt intresserad, noggrann och strukturerad och tycker om att arbeta både enskilt och i grupp mot gemensamma mål.

Meriterande:

  • Radarkunskap
  • El / Elektronik kunskap
  • God datorvana
  • Mastarbete / Höghöjd

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Sensor Services levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Våra chefer och ledare kan kombinera ett utpräglat affärsmannaskap med ett gott ledarskap för uthållig och långsiktig framgång. Kommunikation och samarbete är viktiga ledord i vår kultur. Vi har en spännande utveckling framför oss, med en klar tillväxtstrategi för hela affärsenheten.

Sensor Services har som ambition att utveckla de ingående verksamheterna och skapa tillväxt, framförallt genom att anpassa våra erbjudanden till en internationell och nationell marknad. Vi erbjuder våra tjänster till både militära och civila kunder.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska