Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
human-resources.jpg

Rekryteringsspecialist till Malmö

Malmö, Sweden
Closing date: 5 October 2023

Vi växer och söker en ny medarbetare som vill fördjupa sina kunskaper som rekryteringsspecialist i Malmö. Attraheras du av en arbetsplats där vi uppskattar varandras olikheter och strävar efter att skapa en öppen kultur som präglas av respekt och acceptans, då har du kommit rätt!

Din roll

Som medarbetare på Career Center ansvarar du för hela rekryteringsprocessen - från kravprofil, annonsskrivning till publicering av annonser, möten med rekryterande chefer, intervjuer, bedömningar, och referenstagning. Du är ett stöd till Saabs chefer och HR-kollegor där du med din kunskap om personbedömning hjälper oss att hitta rätt person till rätt plats. Då Saab är ett företag inom försvarsindustrin kommer du även arbeta med säkerhetsprövningar, vilket innebär en ytterligare dimension i arbetet.

Utöver arbetet med rekrytering har du också möjlighet att fördjupa dig inom ett område som du brinner lite extra för. Det kan till exempel vara systemfrågor, employer branding, förbättringsarbete eller säkerhetsfrågor.

Tjänstgöringsort är Malmö.


Din profil

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom HR och/eller några års arbetslivserfarenhet inom området. Du är duktig på att kommunicera på svenska och engelska och det är meriterande om du är certifierad i Aon Assessment. Du kommer ingå i ett team av flera härliga rekryterare där du bidrar med energi och god samarbetsförmåga. Rollen innebär ett eget ansvar och du behöver vara duktig på att fatta beslut. Våra rekryterare är placerade på olika orter i Sverige. I denna roll rapporterar du till en chef i Linköping. På vår site i Malmö kommer du jobba nära tre kollegor men också den lokala HR-avdelningen.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

Inom affärsområdet Kockums har vi lång och gedigen erfarenhet av att tillhandahålla avancerade farkoster och plattformar för den navala domänen. På och under havsytan. Med unik kompetens och några av världens förnämaste varvsanläggningar, är Kockums världsledande vad gäller utveckling, byggnation och fortlöpande underhåll och uppgraderingar av ubåtar, ytstridsfartyg och andra navala system. Utbudet av produkter ger förmågor för informationsinhämtning, övervakning, ytstrid, ubåtsjakt, minjakt samt uppdrag på havsbotten. Mångsidighet, flexibilitet och hög tillgänglighet är egenskaper som karakteriserar samtliga våra produkter. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vill du lära känna vår verksamhet och våra medarbetare lite bättre? Här hittar du berättelser från några av våra anställda. Om du är intresserad av våra förmåner på Saab i Sverige så kan du läsa om dem här.

Låter rollen intressant? Intervjuer görs löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och uppmuntrar varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.