Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Resemontör till Produktion - Misson Systems AEW

Göteborg, Sweden
Closing date: 17 August 2024

Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.

Din roll

Produktionsenheten Mission Systems Airborne Early Warning (AEW), som är en del av vår verksamhet inom Sourcing & Production i Göteborg, ansvarar för produktion och slutmontering av leveransprodukter för våra olika AEW-system samt underhåll hos kund. Vi är ett härligt gäng om 20 personer, och som en del av AEW Mission System kommer du att få en helhetsbild av våra system. Arbetet sker ofta i tätt samarbete med en rad intressenter såsom projektledning, ”integration och verifiering” samt andra avdelningar inom Manufacturing.

Att vara resemontör är ett spännande yrke, som kan ta dig ut i världen. Vi har nämligen kunder över nästan hela världen och det är för dessa vi behöver din kunskap och service. I resandet, som kan aviseras med kortvarsel, är du företrädare för Saab hos kund tar ett mycket stort ansvar för att driva uppdraget i mål. Stort fokus ligger på leveransprecision. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Montering/förbindning/provning av sändar/mottagarmoduler i och utanför renrum
  • Reparationer/uppgraderingar och slutinstallation hos kunder över hela världen
  • Kundreparationer av delkomponenter
  • Montering av AEW-antenner
  • Slutavsyning innan leverans

Din profil

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi ställer stora krav på samarbetsförmåga då arbetet bedrivs i teamform, där vi alla tar ansvar för kvalité och leverans. Du har god förmåga att hantera avvikelser, ständiga förändringar i flödet och har lätt att kommunicera.

Tillsammans skapar vi nya otroliga produkter, men vi reparerar, uppgraderar och tar också hand om många av våra äldre. Då du företräder Saab hos kund, är du gediget lösningsorienterad och tar ett mycket stort ansvar för att driva uppdraget i mål.

Vi söker dig som är stadig på handen och har förmåga att se helheten. Du har stor erfarenhet av montering och förbindning och behärskar engelska i tal och skrift.

Erfarenhet av arbete med komposit ses som meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.  

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här