Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag som ständigt blickar framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi ser ett starkt tillväxtbehov många år framåt och behöver växa och bli fler, är det dig vi söker?

Östersund, Sweden
Closing date: 24 September 2023

Din framtida utmaning

På Saab i Östersund och Åre finns två av Saabs fyra affärsområden representerade – Aeronautics och Dynamics.

  • Aeronautics levererar avancerade flygplanssystem inom civil- och militär luftfart.
  • Dynamics levererar missilsystem, undervattenssystem, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem och fältsjukhussystem.

I en spännande och varierad arbetsmiljö verkar vi, oavsett yrkesroll, tillsammans mot ett och samma mål; att skapa ett tryggare samhälle. Saab är rätt företag för dig som söker en långsiktig och professionell arbetsgivare där du får möjlighet att bidra med din kompetens för något större.

Din profil

Är du en nybliven ingenjör eller har du redan en teknisk bakgrund eller intresse – kanske inom något av områdena produktion/konstruktion, elkraft/elmiljö, fordonsteknik, flygunderhåll, eller ser du kanske dig själv i en roll med inriktning mot projektledning och ledarskap? Då kan du vara den vi söker! Vi letar nämligen efter dig, både med bred eller djup kunskap inom dessa olika kompetensområden.

Vi ser att du som person är nyfiken, engagerande och skapar tillit genom att leverera på det du har lovat. Du bidrar till framgång i det dagliga arbetet genom din prestation i såväl grupp som individuellt, är relationsbyggande och vill vara en del av vår fantastiska åtagandekultur.

Befattningar på Saab kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag som ständigt blickar framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vårt uppdrag är att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidra till ett tryggare samhälle för människor runt om i världen. Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Vill du bli en del av oss? Då kan du spana in våra lediga jobb eller skicka in en öppen intresseanmälan här som innehåller ett CV och ett personligt brev.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.