Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
general-2.jpg

Saab söker Lagermedarbetare/Godsmottagare

Karlskoga, Sweden
Closing date: 16 June 2024

Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Din roll

Som lagermedarbetare/godsmottagare på Saab kommer dina arbetsuppgifter innebära varierande arbetsuppgifter från godsmottagning till avsändning. Detta ställer krav på din förmåga att kunna ta egna initiativ och komma med egna kreativa lösningar för att lyckas i rollen. Du är en problemlösare som brinner för att arbeta med service till produktionen och våra samarbetspartners.

Arbetet är varierande och du förväntas genomföra praktiska arbetsuppgifter inom lager och godsmottagning, men även hantera administrativa uppgifter så som rapporteringar och beställningar. Stundtals kan det vara högt tryck och mycket att göra, då behöver du kunna bibehålla en hög servicegrad.


Din profil

Vi söker dig som gillar att vara spindeln i nätet och kunna hålla många bollar i luften samtidigt. Som person är du positiv, stresstålig och initiativtagande med god samarbetsförmåga. Du arbetar vidare på ett flexibelt, noggrant och lyhört sätt. Din noggrannhet ska märkas i din arbetsvardag, kvalitet är mycket viktigt och genom ett strukturerat arbetssätt, god planering och rätt prioritering kan du själv utvärdera och lämna ifrån dig dina arbeten på ett ordningsamt sätt.

Du har en god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt. Vidare så är ordning och reda en självklarhet för dig, inte bara på lagret och godsavdelningen utan också i din hantering av administrativa uppgifter.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom lager och godsmottagning, du har jobbat 2-3år inom yrket och har erfarenhet inom framförallt truckkörning och lagerhantering. Du behöver vara en trygg truckförare både med ledstapel och motviktstruck.  

För att lyckas hos oss ser vi gärna att du har:

  • God grundläggande datorvana
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Innehar minst B-körkort och truckkort

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar visstidsanställning​.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här


Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.