Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Installation in HQ

Security Officer/Registrator

Linköping, Sweden
Closing date: 9 October 2022

Din roll

Du kommer att arbeta som säkerhetshandläggare och registrator på Saab Dynamics säkerhetsavdelning. I tjänsten ingår att tillhandahålla service till verksamheten inom områden som till exempel signalskydd, säkerhetsadministration, arkiv och registratur. Då vi tar ett omtag kring vår registratorstjänst finns det i den här rollen stort utrymme att vara med och bygga den från grunden. Du kommer fungera som vår expert inom registrering och hantering av säkerhetsskyddsklassificerade handlingar tillsammans med ytterligare en kollega inom säkerhetsavdelningen.

Din profil

Du har ett genuint intresse för service, administration och struktur. Du är ansvarstagande med hög integritet, har lätt för att följa rutiner och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du trivs med att hjälpa andra och anstränger dig för att nå resultat. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, har en positiv inställning, är nyfiken på nya arbetsuppgifter och gillar utmaningar. Vi ser gärna att du växer i din roll som medarbetare på säkerhetsavdelningen då det finns stora möjligheter till kompetensutveckling och utökat ansvar. Resor ingår i tjänsten.

Krav:

  • Goda kunskaper inom relevanta lagstiftningar såsom exempelvis Säkerhetsskyddslagstiftningen och OSL.
  • Arbetslivserfarenhet från liknande tjänst.

Meriterande:

  • Relevant utbildning inom säkerhet och/eller arkiv- och informationshantering
  • Erfarenhet av och/eller kunskaper om ärende- och dokumenthanteringssystem

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Placeringsort är Linköping.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Du kan läsa mer om oss här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.