Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Sektionschef EL installation

Karlskrona, Sweden
Closing date: 29 August 2024

Sektionschef El Installation

Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Din roll

Outfitting i produktion söker 2st sektionschefer för El installation.  Som sektionschef kommer du att rapportera direkt till områdeschefen/stf områdeschef. Du kommer verka över hela varvsområdet men kommer tillhöra området Outfitting som ansvarar för Rörinstallation, Mekanik installation samt Elinstallation i både nytillverkning och underhållsarbeten för både Ubåtar och Ytfartyg.  Som sektionschef för Elinstallation innebär det att du har fullt ansvar för personal, arbetsmiljö, utveckling och ekonomiska resultat för elinstallatörer inom eget kostnadsställe.

I dina uppgifter ingår att planera och utföra underhåll, modifieringar och nybyggnation tillsammans med din personal.  Du kommer att vara med att bygga upp nybyggnadsförmågan, en viktig del i detta är att förbättra arbetssätt, planer och rutiner allt för att uppnå långsiktiga förbättringar där Lean och funktionell ordning utgör en del av grunden. Målsättning är att utveckla en mer lönsam produktion.

Vi erbjuder dig en anställning på ett av Europas mest avancerade varv som utvecklas varje dag. Du kommer att kunna påverka, utveckla och förbättra verksamheten mot nya mål.

Din profil

Vi söker dig som har ett driv för ledarskap, problemlösning, nytänkande och organisationsutveckling. Du kommer behöva ta snabba beslut med ändå vara strukturerad i ditt arbete. Som sektionschef på Outfitting elinstallation kommer du dagligen möta utmaningar vilket gör att du måste vara en duktig problemlösare. Vi står för stora utmaningar och ser att du är en operativ person samt har ett stort kvalitetstänk med allt du gör.

Krav

  • El program på gymnasienivå eller likvärdig utbildning

  • Planering av att daglig produktion

  • Goda förmågor att leda en grupp

  • Engelska i tal och skrift

  • Datavana i Office paketet

Meriterande

  • Arbetat inom en marin miljö

  • Praktisk erfarenhet av elinstallationsarbete

  • Att du verkat i ledande befattning tidigare

  • Arbete med Lean och funktionell ordning

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här


Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.