Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
customer-service.jpg

Sektionschef för området Field Support

Östersund, Sweden
Closing date: 12 February 2023

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag som ständigt blickar framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi växer och söker nu efter en Sektionschef inom området Field Support, är det dig vi söker?

Din framtida utmaning

Är du en ansvarsfull, engagerande och initiativrik ledare som vill bidra till en säkrare värld? Då är du förmodligen den chef vi söker till sektionen Field Support! Sektionen utvecklar och levererar tjänster och underhållslösningar till främst FMV och Försvarsmakten men även till andra myndigheter och kunder. Här finns djup och bred kompetens för teknisk utveckling, anskaffning och vidmakthållande av tjänster och produkter som bidrar till en säkrare värld!

Din profil

Vi söker dig med ett stort intresse för ledarskap och som på ett inkluderande sätt skapar förutsättningar för medarbetare att utvecklas, prestera och må bra. Du har sannolikt nåt eller några års erfarenhet av ledarskapsrollen, är en ansvarsfull och prestigelös människa som tycker om att utveckla verksamheter och har en förmåga att kunna växla perspektiv från operativt till mer strategiskt ledningsperspektiv. För att du ska trivas hos oss ser vi att du har förmåga att dela med dig av din energi och skapa engagemang i ditt dagliga arbete där samarbete och kommunikation är viktiga ledord.

För att du ska lyckas bra som sektionschef hos oss ser vi gärna, men är inte ett krav, att du har:

  • Något eller några års erfarenhet från en ledande roll, t.ex. projektledare, linjechef eller motsvarande.
  • En affärsmässig attityd och erfarenhet av budget- och kalkyleringsarbete.
  • Erfarenhet av arbete inom försvarsindustri
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.
  • B-körkort.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag som ständigt blickar framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vårt uppdrag är att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidra till ett tryggare samhälle för människor runt om i världen.

Sektionen Field Support ingår tillsammans två andra sektioner i avdelningen Infrastructure and Land Systems och har cirka 30 medarbetare som i olika team arbetar i uppdrag inom elmiljö, strömförsörjning, väg-vädersystem och flygplatssystem. Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Vi ser fram emot din ansökan.

Kontaktuppgifter till rekryterande chef Carl-Johan Ekblom

Email: carl-johan.ekblom@saabgroup.com

Telefon: +46 102155372

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.