Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
administration.jpg

Sektionschef för Support Center

Linköping, Sweden
Closing date: 19 August 2024

Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll

Vi söker en ny chef för vårt Support Center inom Asset Management, Aeronautics i Tannefors. Vår verksamhet består av försvarssekretess klassat tryckeri Reprocenter, arkivtjänster samt hantering av standarder. Gruppen består idag av 4 personer.


Din anställning kommer att vara som en arbetande chef där ledning, personalansvar och att bistå personalen i den löpande verksamheten ingår.


Reprocenter är Saabs egna interna tryckeri där de största kunderna är Aeronautics, Kockums och Surveillance. Vi trycker tekniska dokument, produktionsunderlag, utbildningsmaterial, foldrar, tavlor etc.

Din profil

För denna tjänst söker vi dig som är en positiv kundorienterad person, med stort eget driv och initiativförmåga. Du är lagspelare och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du räds inte för förändring, att lära dig nya saker eller möjligheten att vara med att sätta nya processer.

För att lyckas i rollen bör du vara trygg som ledare och gärna ha tidigare ledarerfarenhet. Du är strukturerad, stresstålig och kan hjälpa till i tryckeriet när det behövs. Du behöver vara serviceinriktad och ha god vana att arbeta i administrativa program och datamiljöer. 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.


Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas.
 

Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.