Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Sektionschef Kvalitet & CM Saab Dynamics

Location
Linköping, Sweden
Closing date
19 January 2022
Apply for this job!

Är du en trygg ledare som gillar utveckling? Då har vi jobbet för dig.

Saabs affärsområde Dynamics växer och nu söker vi en sektionschef inom kvalitet- och konfigurationsledning i Linköping. Brinner du för att utveckla både medarbetare och verksamhet? Då kan du vara personen vi söker.

Vad du blir en del av
Tycker du om att göra skillnad? På Saabs affärsområde Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflage, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbeten med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Vår verksamhet bedrivs på flertalet orter i Sverige och internationellt.

Din roll
Rollen som sektionschef inom kvalitet och konfigurationsledning är placerad i Linköping. Sektionen består idag av 15 medarbetare som du kommer att leda, coacha och motivera till att nå sina och verksamhetens mål.

Du kommer att jobba tätt tillsammans med dina sektionschefskollegor för att på ett effektivt sätt leda och fördela arbetet inom och mellan sektionerna. I rollen ingår daglig styrning i form av prioriteringar, resursallokeringar och produktkalkylering.

Din profil
Vi söker en trygg ledare med erfarenhet av produktutveckling. Du har troligen en utbildning från universitet eller högskola inom teknikområdet och chefserfarenhet är starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där våra ledord ”Precision - Teamwork – Resultat” står i centrum. För oss är det viktigt att du, förutom att leda den egna gruppen, även har förmågan att lyfta blicken och tänka helhet.

Att utveckla både medarbetarna och verksamheten ligger dig varmt om hjärtat. Du lägger stor vikt vid att i din ledarroll fungerar som ett föredöme vad gäller affärsmässighet, leveranssäkerhet och kommunikation. Ditt arbete kännetecknas av samarbete och en tro på att teamet är starkare än individen.

Vår verksamhet, våra medarbetare & våra förmåner
Vill du lära känna vår verksamhet och våra medarbetare? Här hittar du berättelser från några av våra anställda. Om du är intresserad av våra förmåner på Saab i Sverige så kan du läsa om dem här.


Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Du kan skicka din ansökan på antingen svenska eller engelska. Sista ansökningsdag är 2021-12-22

Kontaktinformation
Har du frågor om rollen så kan du kontakta:

Lena Biel telefonr: 073-446 16 95 mailadress: lena.biel@saabgroup.com

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.