Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
quality-management.jpg

Sektionschef Produktionskvalitet Karlskoga

Karlskoga, Sweden
Closing date: 13 June 2023

Vi söker nu en sektionschef Produktionskvalitet till vår produktionsanläggning i Karlskoga.

Vi söker en driven och erfaren sektionschef inom produktionskvalitet till vår produktionsanläggning i Karlskoga. Som sektionschef kommer du att leda och utveckla kvalitetsarbetet i slutmonteringen av våra understödsprodukter och se till att våra processer och produkter uppfyller höga krav på kvalitet och säkerhet. Detta gör du tillsammans med ditt kvalitetsteam på 15 medarbetare.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

  • Ansvar för kvalitetssäkring i slutmonteringen av våra produkter

  • Ledning och utveckling av kvalitetsteamet

  • Utveckling och implementering av kvalitetssystem och processer

  • Uppföljning av kvalitetsresultat och förbättringsåtgärder

För att lyckas i rollen krävs det att du har:

  • En relevant högskoleutbildning inom teknikområdet

  • Erfarenhet av ledarskap och personalansvar

  • Gedigen erfarenhet av kvalitetsarbete inom produktion

  • Goda kunskaper om relevant regelverk och standarder inom produktionskvalitet

Din profil

Som person är du ansvarstagande och har goda kommunikationsfärdigheter. Du trivs med att arbeta i team och har förmågan att motivera och coacha dina medarbetare till att nå gemensamma mål. Du kommer också att samarbeta med andra avdelningar inom företaget för att säkerställa att vår produktionsprocess är väl koordinerad och uppfyller de höga kraven på kvalitet och säkerhet.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta med problemlösning enligt 8D och 6 sigma. Du är van vid att arbeta proaktivt med FMEA och SPC för att minimera fel och öka effektiviteten i produktionen.

Vi erbjuder en spännande och utmanande roll i en försvarsindustri med hög teknisk kompetens. Vi är ett företag som värdesätter kompetens, engagemang och samarbete.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Om du vill vara med och bidra till vår fortsatta utveckling inom försvarsindustrin är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.