Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
procurement.jpg

Sektionschefer till Saab Dynamics Inköpsorganisation

Linköping, Sweden
Closing date: 7 April 2023

Är du en ledare med ett driv att utveckla både medarbetare och verksamhet?

Vi är i ett expansivt skede och söker ett antal sektionschefer till vår inköpsorganisation i Linköping och Karlskoga. Delar du uppfattningen att framgång är något vi skapar tillsammans? Då är du chefen vi söker.

Din roll

Som sektionschef för inköp och inköpskvalité kommer du att leda sektionen och ha chefsansvar med delegerat arbetsmiljöansvar för omkring 10 personer. Du förväntas i rollen ha en god insyn och delaktighet i företagets affärer, förstå dess prioriteringar och skapa förutsättningar för dina medarbetare att se sin del i helheten, kunna göra sitt bästa för att nå sina egna och företagets mål.

Inköpsorganisationen består av ca 140 medarbetare fördelade på två orter (Linköping och Karlskoga).

Din profil

För att bli framgångsrik i denna roll förväntar vi oss att du visar ett starkt driv, samarbetsförmåga, professionalism, engagemang och förmåga att motivera och entusiasmera dina medarbetare. Vidare är du en kommunikativ och affärsdriven ledare, med förmågan att verka inom tvärfunktionella nätverk inom Saab.

Vi tror att du arbetar på ett strukturerat och långsiktigt sätt, men är också flexibel och kan ta snabba beslut när det krävs. Är du en person som älskar att förbättra och utvecklas kommer både du och vi att trivas i tillväxtresan tillsammans.

Du har:

  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

  • Erfarenheter av inköp inom ett större industriföretag

  • Ett ledarskap som är inkluderande och främjar mångfald

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 


Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.
 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.