Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Sektionsprojektledare

Location
Muskö, Sweden
Closing date
23 September 2021
Apply for this job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. På Saab Muskö blir du en del av ett sammansvetsat gäng som gör nästan allt för att Marinens fartyg skall vara tillgängliga och körklara.

Vad du blir en del av
Saab är en helhetsleverantör av marin högteknologi i världsklass - på ytan och under. Vi designar, bygger och underhåller marina ytfartyg och ubåtar som innehåller världens mest avancerade smygteknik. Andra framgångsrika produkter är det luftoberoende Stirling (AIP) systemet och minröjningssystem. På Saab är produktionen hjärtat i varvsverksamheten. Vi ansvarar för nybyggnation, ombyggnad samt underhåll av ytfartyg och u-båtar. Att jobba hos oss innebär att du får jobba med morgondagens teknologi i en miljö som andas både nytänkande och världsarv. För att Saab ska kunna tillhöra världseliten, både på ytan och under, krävs framsynthet, fantasi och kreativitet. Kanske är just Du den vi söker.

Din framtida utmaning

På Muskö finns möjlighet att utveckla dina kunskaper då du kommer arbeta med kollegor som har hög kompetens. Arbetet är varierande eftersom det handlar om olika fartyg med olika komplexitet och ålder. Vill du utveckla dig själv och arbeta i en spännande miljö?
 

Som sektionsprojektledare inom el/tele kommer du ansvara för att arbeten startas och avslutas enligt överenskomna direktiv med ledningen. Vidare kommer du arbeta med att säkerställa att en säker arbetsmiljö alltid uppnås.

Du kommer planera och samarbeta med projektledare och beredare samt serviceingenjörer/tekniker. Vara med och utveckla avdelningen i samarbete med sektionschefen.
 

Du är en glad och positiv kille/tjej som är ordningssam och har erfarenheter som arbetsledare/chef inom elbranchen i varvs/offshore/sjöfart eller tyngre industrin. Du bör ha allmän behörighet, ha genomgått elsäkerhets utbildning och dokumenterad erfarenhet som arbetsledare/chef. Det är meriterande om du har kunskaper inom olika PLC system och vissa erfarenheter från fartygssystem inom radio/samband/radar mm.
 

Vi ser att du är ansvarstagande, ordningssam och strukturerad. Du har kunskaper inom ritnings, schemaläsning och materialkännedom. Du ser problem som en utmaning och brinner för att vara med och utveckla verksamheten mot en ökande produktionsvolym.

Att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska är inga problem, innehar minst B-körkort och god grundläggande datorvana.
 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra på visst medborgarskap. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Kontakta ansvarig rekryterare Nina Torebrink 0455–10405 nina.torebrink@skill.se

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.