Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Sektionsprojektledare

Location
Karlskrona, Sweden
Closing date
13 May 2021
Apply for this job!

Sektionsprojektledare

Det är få förunnat att få möjligheten att arbeta med så intressanta och komplexa produkter vi gör inom Saabs affärsområde Kockums! Nu har du möjligheten att komma med på vår resa! Vi söker nu en sektionsprojektledare med fokus på maskinbearbetning.

Har du ett starkt kundfokus, tidigare erfarenhet inom maskinbearbetning och fortsatt vill utvecklas inom den rollen, då tror vi att detta kan vara något för dig! Ditt arbetsområde ligger inom produktionsområdet Hull, som ansvarar för tryck- och fartygsskrov inom både nytillverkning och underhållsarbeten. Här är ingen dag den andra lik - tempot är stundtals högt men som vi väljer att se det - stimulerande och utmanande!

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära tät och daglig kontakt med våra produktionsverkstäder, framför allt inom svets och maskinbearbetning. Du kommer också att ha nära samarbete med konstruktion, produktionsteknik och beredning. Du har ett tätt samarbete med sektionschef och stödjer denna i det dagliga arbetet inom produktion. Du kommer även att arbeta med både Lean och 5S.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att omfatta:

* Förbättringsarbete och effektivisering inom maskinbearbetning

* Framtagning av förslag på bearbetningsmetod och produktionssekvens

* Granskning av produktionsunderlag inför produktionsstart

* Produktionsförberedelser inför uppstart

Placeringen är i Karlskrona där vi har vårt varv.

Krav:

*Industrierfarenhet och god insikt i och förståelse för maskinbearbetning, materialkännedom, ett sinne och en vilja för service samt en stark drivkraft för förbättring och effektivisering.

*Erfarenhet av programmering i CNC styrda maskiner, fräs/svarv

*Kunskaper/Erfarenhet av Siemens, Heidenhein och MasterCam

Meriterande

*Erfarenhet av enstyckstillverkning

*Arbete inom försvarsmakt eller haft statliga kunder.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du blir en del av

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Du blir en del av ett bra och hjälpsamt team där vi lär av varandra och utvecklas tillsammans! Business Area Kockums. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Anders Olsson, rekryterande chef + 46 734 34 17 83 eller ansvarig rekryterare Nina Torebrink 0455-104 05, nina.torebrink@skill.se

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal - to help protect people.