Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Serviceingenjör Automation

Location
Karlskrona, Sweden
Closing date
7 August 2021
Apply for this job!

Din framtida utmaning:

Kockums AB, en del av SAAB, är en helhetsleverantör av marin högteknologi i världsklass - på ytan och under. Vi designar, bygger och underhåller marina ytfartyg och ubåtar som innehåller världens mest avancerade smygteknik. Andra framgångsrika produkter är det luftoberoende Stirling (AIP) systemet och minröjningssystem.

På Saab Kockums AB är produktionen hjärtat i varvsverksamheten. Vi ansvarar för nybyggnation, ombyggnad samt underhåll av ytfartyg och u-båtar. Att jobba hos oss innebär att du får jobba med morgondagens teknologi i en miljö som andas både nytänkande och världsarv. För att Saab Kockums AB ska kunna tillhöra världseliten, både på ytan och under, krävs framsynthet, fantasi och kreativitet. Kanske är just Du den vi söker.

Din framtida utmaning

I rollen som serviceingenjör kommer du att arbeta med nyinstallation och underhållsarbeten av övervaknings- och manöversystem på marina plattformar. Som serviceingenjör ansvarar du också för att genomföra driftsättning, modifieringar, verifieringar samt leveranskontroller av våra kunders system. Vid större installationer leder du installationsarbetet som genomförs tillsammans med olika maskinleverantörer. Som serviceingenjör ansvarar du också för att genomföra service, felsökning och årlig besiktning på befintliga system.

Den du är idag

Du har en yrkeshögskoleexamen inom automation/elektronik eller motsv. med en god kunskap inom PLC och IT-nätverk. Du bör ha en god erfarenhet av arbete med elektroniksystem samt erfarenhet av mättekniskt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom marinelektronik samt innehar gällande lödcertifikat. Då vårt koncernspråk är engelska är det ett krav att du behärskar engelska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Som person så är du öppen och kommunikativ och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Ditt arbete kännetecknas av ett ansvarstagande samt en stark förmåga att ta dig an problem och nya situationer på ett logiskt och systematiskt vis. I arbetet så ingår tjänsteresor såväl inrikes som utrikes. Tjänsten omfattas av försvarssekretess med krav på svenskt medborgarskap.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar SAAB Kockums med Jeffersonwells Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Carina Berg på telefon 0455-302773.

För mer information är du välkommen att ringa Peter Eriksson, Sektionschef Maintenance Power Electric and Ship Monitory System , på tfn 010-216 87 18. Är du intresserad av att anta denna spännande utmaning. I så fall vill vi ha din ansökan senast 20210808 men urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka.

Din ansökan registrerar du hos Jefferssonwell. Följ länk :

https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/a00850e6-a923-4fff-b73e-ad9e69a0bd93/saab-kockums-sker-serviceingenjr-med-inriktning-automation