Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Serviceingenjör Elkraft

Location
Karlskrona, Sweden
Closing date
7 August 2021
Apply for this job!

Din framtida utmaning:

Kockums AB, en del av SAAB, är en helhetsleverantör av marin högteknologi i världsklass - på ytan och under. Vi designar, bygger och underhåller marina ytfartyg och ubåtar som innehåller världens mest avancerade smygteknik. Andra framgångsrika produkter är det luftoberoende Stirling (AIP) systemet och minröjningssystem.

På Saab Kockums AB är produktionen hjärtat i varvsverksamheten. Vi ansvarar för nybyggnation, ombyggnad samt underhåll av ytfartyg och u-båtar. Att jobba hos oss innebär att du får jobba med morgondagens teknologi i en miljö som andas både nytänkande och världsarv. För att Saab Kockums AB ska kunna tillhöra världseliten, både på ytan och under, krävs framsynthet, fantasi och kreativitet. Kanske är just Du den vi söker.

Din framtida utmaning:

I rollen som Serviceingenjör kommer du att arbeta med underhållsarbeten på elkraftssystem ifrån marina plattformar. I arbetet ingår driftsättning, modifieringar, verifieringar samt leveranskontroller av våra kunders system. Det är ett omväxlande och utvecklande jobb där samarbete och viljan att se möjligheter står i fokus.

Den du är idag:

Du har en yrkesexamen inom elkraft eller motsvarande arbetslivserfarenhet och en tidigare erfarenhet av arbete med marina elkraftsystem. Du ska ha en praktisk erfarenhet av hantering av olika mätsystem där datoriserade mätsystem är meriterande. Det är även meriterande om du innehar en elsäkerhetsutbildning samt erfarenhet av att arbeta med PLC-system. Vi ser gärna att du innehar certifikat för lödning av elektriska och elektroniska system. Arbetets beskaffenhet ställer krav på att du behärskar engelska i såväl tal som skrift.

Det är viktigt att du har god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I arbetet ingår även en del tjänsteresor inrikes men även utrikes kan förekomma. Därför är körkort ett krav. Som person så är du öppen och kommunikativ och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Ditt arbete kännetecknas av ett ansvarstagande samt en stark förmåga att ta dig an problem och nya situationer på ett logiskt och systematiskt vis. Tjänsten omfattas av försvarssekretess med krav på svenskt medborgarskap.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar SAAB Kockums med Jeffersonwells Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Carina Berg på telefon 0455-302773. För mer information är du välkommen att ringa Peter Eriksson, Sektionschef Maintenance Power Electric and Ship Monitory System , på tfn 010-216 87 18. Är du intresserad av att anta denna spännande utmaning. I så fall vill vi ha din ansökan senast 20210808 men urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka.

Ansöker gör du till JefferssonWells. Följ länk

https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/f7ca8daf-dded-4272-979b-f8d57f7709bb/saab-kockums-sker-serviceingenjr-med-inriktning-elkraftsystem