Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Skeppsservice medarbetare

Location
Muskö, Sweden
Closing date
30 May 2022
Apply for this job!

Skeppsservice medarbetare, Muskö

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Saab Muskö
På Saab Muskö blir du en del av ett sammansvetsat gäng som gör nästan allt för att Marinens fartyg skall vara tillgängliga och körklara.
 

Din framtida utmaning
Som Skeppsservice medarbetare på Saab Muskö kommer dina arbetsuppgifter vara allt från tvätta fartyg/tankar och kölar och docka fartyg. därför ställs krav på din förmåga att kunna ta egna initiativ och komma med egna kreativa lösningar. Du är en problemlösare som brinner för att lära. På Saab Muskö finns möjlighet att utveckla dina kunskaper då du kommer arbeta med kollegor inom många yrken. Arbetet är varierande eftersom det handlar om olika fartyg med olika komplexitet och ålder. Vill du utveckla dig själv och arbeta i en spännande miljö?                                                                                                                                               
Din profil
Du har eller jobbar som tvättare av fartyg eller liknande. Du har erfarenhet av tvättning och sanering. Noggrannhet, strukturerat arbetssätt och kvalitet ska märkas i dina arbeten. Du är glad, positiv och ordningsam.

Meriterande med erfarenhet av fartygsmålning, härdplastutbildning och tjänstbarhetsintyg för arbete med härdplaster samt har kort för truck, travers och mobila plattformar.

Samarbete är viktigt men också förmågan att kunna arbeta självständigt. Vidare så är ordning och reda en självklarhet för dig, inte bara i verkstaden utan också i din hantering av administrativa göromål, t.ex. arbetsorders eller servicerapporter m.m.

Du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och på engelska samt innehar minst B-körkort, god grundläggande datorvana.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill, Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Nina Torebrink, 0455-10405 nina.torebrink@skill.se, Mikaela Samuelsson, mikaela.samuelsson@skill.se, 0455-325365, Saab Muskö Michael Nilsson, 010-8231351, michael.x.nilsson@saabgroup.com

Om Saab

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.