Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Software Developer inom Continuous Integration

Location
Göteborg, Sweden
Closing date
20 September 2021
Apply for this job!

Din roll

Vårt Release Management-team, som består av åtta personer, behöver förstärkas med en mjukvaruutvecklare med kunskap inom Continuous Integration/deployment och automatisering på vår fortsatta resa inom vårt high tech-bolag. Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Utvecklingen bedrivs i agila team där vi kontinuerligt fokuserar på att förbättra våra arbetssätt, system och utvecklingsmiljöer. Teamet ansvarar för att designa, implementera och testa systemen vi utvecklar.

Du kommer vara en del av teamet som har det operativa ansvaret att möjliggöra för utvecklingsteamen att integrationstesta, förbereda inför leveranser och hantera produktstrukturer. Teamets strategiska syfte är att förbättra och automatisera det övergripande releaseflödet.

I det dagliga arbetet kommer du jobba nära våra mjukvaruutvecklare i våra applikationsteam.

Din profil

Du har teknisk högskoleutbildning samt ett genuint intresse för programmering.

För att hantera det dagliga arbetet behöver du kunskap och erfarenhet om/av Linux, Continuous Integration/Deployment och Virtualisering/Containers. Har du dessutom erfarenhet av t ex Java eller annat programmeringsspråk, agil utvecklingsmetodik och automatisering kommer det att underlätta.

Du gillar att jobba i tvärfunktionella team och att bidra till både teamets samt verksamhetens utveckling. Det är viktigt för dig att komma framåt och att kunna hitta effektiva lösningar. Du är en engagerad och kreativ person som vill utvecklas både personligt och professionellt samt nyfiken på olika teknikområden.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Affärsenheten Radar Solutions ansvarar för radarsystem, markbaserade såväl som flygande.


Du kommer att tillhöra avdelningen Signal and Data Processing som ansvarar för mjukvaruutveckling inom Radar Solutions.

Om du är intresserad av vilka förmåner du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.