Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Sugen på en utmaning inom Understödsvapen - Nu söker vi en Customer Service Manager

Location
Karlskoga, Sweden
Closing date
30 June 2022
Apply for this job!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Din roll

Som ”Manager Customer Services” kommer du att genomföra utbildning på våra produkter såväl internt som externt. Du kommer även att stödja vår säljorganisation med teknisk och taktisk kunskap om våra produkter samt hur de används i olika operativa miljöer. I rollen igår också att stödja i vår utveckling av nya produkter med dina användarkunskaper.

Din profil

Du som söker den här tjänsten har en bakgrund där du har arbetat som instruktör i militär miljö med Saabs Ground Combat produkter såsom granatgevär, pansarskott samt robot 57. Meriterande är instruktörs- eller användarutbildning på robot 57. Kunskaper om andra vapensystem är att betrakta som en ytterligare merit.

Mycket viktigt är att du är en person som tycker om att interagera, samarbeta och kommunicera med andra människor på olika nivåer i olika organisationer. Du tycker om att arbeta i grupp såväl som enskilt.

Du behärskar både Svenska och Engelska i såväl tal som skrift. Kunskaper i andra språk är meriterande. Du är positiv till att resa eftersom tjänsten kräver ett antal resdagar per år.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vi som idag jobbar på avdelningen har kontor i såväl Linköping som i Karlskoga.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Du blir en del av ett team som arbetar tillsammans i vår försäljningsorganisation på den globala marknaden. Innehållet i tjänsten är mycket varierande.

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Gå in på vår hemsida och läs mer om vår verksamhet, där hittar du också berättelser från några av våra anställda.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag är: 2022-06-30

Vill du vara en del av att skapa framtidens teknologi samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och växa i en lärandekultur så är Saab arbetsgivaren för dig. Vi är stolta över vår kreativa miljö där alla är olika, men delar samma uppdrag – att bidra till ett tryggare samhälle.