Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Support Solution Sourcing Manager

Location
Linköping, Sweden
Closing date
14 March 2021
Apply for this job!

Din framtida utmaning

Vi är inne i en spännande fas där vi inom kort ska driftsätta Gripen E i två länder. Nu pågår ett intensivt arbete med att säkra underhållslösningar för detta tillsammans med våra leverantörer och partners. Inom de mer komplexa områdena behöver våra befintliga funktioner stöd med projektledning, teknik och kravbilder. Därför ser vi behovet att en Support Solution Sourcing Manger för att nå önskat resultat.

Detta är en ny roll för oss och den vi tillsätter kommer att ha stor möjlighet att påverka utformning.
 

Den du är idag

Vi söker dig som har en bakgrund inom Gripensystemet, förmodligen har du jobbat med kommersiella frågor inom marknad, kampanj eller strategiskt inköp alternativt har du en gedigen teknisk bakgrund.

För att snabbare komma in i rollen är det en fördel om du har tekniska kunskaper om Gripensystemet och dess supportlösningar.

Då detta är en senior roll behöver du ha ledaregenskaper och flerårig arbetslivserfarenhet.
 

För oss är det viktigt att du kan fokusera, lyfta blicken och tänka utanför ramarna för att generera resultat. Du kommer att behöva jobba med otydliga förutsättningar och själv ha höjden att skapa struktur och inriktning.

I rollen har du många kontaktytor, därför är det av stor vikt att du har god kommunikations- och samverkansförmåga, samt förmåga att kravställa och följa upp. Du säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter för att se till framgång för projektet som helhet.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.
 

Din placering blir under avdelningschefen för Sourcing ad Supplies inom Gripen Support. Du kommer att ingå i inköpsledningen.
 

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningstiden har gått ut.


Sista ansökningsdag: 2021-03-14

Välkommen in med din ansökan!