Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Installation in HQ

Systemingenjör AESA Teknologi

Göteborg, Sweden
Closing date: 29 September 2022

Vi erbjuder ett klimat där du arbetar tillsammans med några av de allra bästa inom området för att utveckla framtidens radarsystem. Tillsammans utmanar vi gränserna för vad som är tekniskt möjligt.

Din roll

Du erbjuds en stor variation av utvecklande arbetsuppgifter inom många olika teknikområden. Det innebär att vara med tidigt i konceptfasen av våra nya produkter där du ställs inför komplexa lösningsalternativ med helheten i fokus. Prestanda ska vägas mot producerbarhet och utvecklingskostnad. Det komplexa systemet bryts ner till realiserbara produkter och du agerar som ledare i det följande konstruktionsarbetet.


Integrations- och verifieringsarbete på en hög nivå blir en väsentlig del av ditt arbete. Du gillar att delta och bidra till arbetet i våra utvecklingslabb. 

Du har ett tätt samarbete med kollegor lokalt men även internationellt som strävar mot samma mål – att göra världen till en säkrare plats.


Vår verksamhet genomsyras av våra gemensamma värderingar ”Trust, Drive, Expertise och Diversity”.
 

Din profil

Vi önskar att du har den positiva inställningen att svåra problem finns till för att lösas. Att du är en utpräglad lagspelare som samtidigt gillar att hålla ihop och leda tekniska uppdrag. Du gillar ordning och reda och är van  att dokumentera lösningar och beslut. Det är viktigt för dig att få möjligheten att anta nya utmaningar och du söker utveckling både personligt och professionellt.

För oss är det viktigt Det är viktigt för oss att du har ett accepterande förhållningssätt till andra människor oavsett vem du möter. Respekt och värdighet bör vara ledord för dig i alla sammanhang.

Att du har tidigare erfarenhet av systemdesign eller systemverifiering inom RF området är ett krav.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.
 

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du är välkommen att skicka in din ansökan på antingen svenska eller engelska

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Kontaktuppgifter

Jenny Svärd, +46(0)734-379504

Niclas Ylvén, +46(0)734-378148

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.